Demence?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
larry

Demence?

Příspěvek

Viděli jste už "novinku" na stránce fakulty?

Kód: Vybrat vše

http://www3.fs.cvut.cz/web/index.php?id=aktuality&tx_ttnews[tt_news]=609&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=a7f94b2d60
Poslední dny otevřených dveří na Fakultě strojní pro zájemce o studium na této škole v akademickém roce 20010/2011 proběhly ve dnech 3. a 4. února 2010.

Žádné další dny otevřených dveří pro zájemce o studium v akademickém roce 2010/2011 se již nebudou konat.

Dny otevřených dveří pro zájemce o studium v dalším akademickém roce 2011/2012 se budou konat v listopadu 2010 a v únoru 2011. Termíny budou k dispozici na našich webových stránkách začátkem května 2010.
Je to vůbec normální, aby vyvěšovali na webu, že se nebudou konat další otevřený dny? Proč těch dnů není víc a jsou jenom dva? To je fakt demence.

Chtěl jsem se o to s vámi podělit, nějak mi to hlava nebere...

GReddy
Veterán
Veterán

Re: Demence?

Příspěvek

já jsem na dnu otevřených dveří byl a nic mi to nedalo takže žádná újma... vytáhli to nej co kdy udělali, otevřeli ty nej třídy a blábolili nesmysly, když se pak člověk naivně přihlásí realita je zcela jiná :)

Cassal
Veterán
Veterán

Příspěvek

Ja mam v zivej pamati svoj den otvorenych dveri, doc. Vojtek a doc. Reznicek tusim v poslucharni 366, nasledne nejaka prezentacia tusim na obore energetiky kde sa ten mlady asistent co nam to vykladal tvaril smrtelne vazne a pritom bolo jasne ze mas z nas strasnu srandu (comu sa vobec nedivim). Nasledne exkurzia v halovych labakoch ustavu procesnej a sprac. techniky kde nam ukazali nieco co si pamatam ako miesacku na jogurty (chapem ze aj tie treba, no vtedy mi to prislo strasne smiesne).

larry

Příspěvek

Jasně, ty dny OD můžou akorát tak odpudit, obzvlášť když vezmou lidi dozadu do "muzejní" haly plné strojů, které strávily celý svůj produktivní život za minulého režimu.

Ale mně hlavně přijde úplně absurdní, aby se informovalo o tom, že už se dny otevřených dveří letos nebudou konat.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

co ti na tom příjde tak absurdního?

alkie
Veterán
Veterán

Příspěvek

No mohli to udelat jinak, ale co si pamatuju, tak na hlavni strance to bylo, ze budou dny OD. To ze to treba nedali jeste do aktualit je vec jina. Ale taky mi prijde divny informovat o tom, ze dny OD jiz probehli.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

larry

Příspěvek

Přesně tak. Informuje se o tom, že už to proběhlo a ať už lidi neotravujou, že to letos už nebude.

Je snad ve fakultním zájmu nabrat co nejvíc lidí a jít potenciálním zájemcům trochu naproti. A ne vypsat dva dny DOD za sebou v únoru, když prihlášky jsou někdy do června nebo tak nějak.

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

A není to jedno?:-D :D
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

larry

Příspěvek

Možná jo, to je fakt :-)

Cassal
Veterán
Veterán

Příspěvek

aj tak kopa prvakov sem nastupi len preto aby mala pol roka lacnejsiu tramvajenku.

kokosy
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Navíc dny otevřených dveří byly už v listopadu a teď v únoru. Pro opravdový zájemce o fakultu si myslím dostatečné.

ajven
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Cassal píše:aj tak kopa prvakov sem nastupi len preto aby mala pol roka lacnejsiu tramvajenku.
půl roku? snad celej rok :) průkaz studenta máš na rok...
je to boj...

Jenda10
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Potvrzení o studiu dostaneš jenom na půl roku, a tu kartu ti při nesplnění studijních povinností taky po půl roce zablokujou, ne? Ať tak či onak, ještě nikdy po mně nechtěl revizor vidět studentskou průkazku nebo jiný potvrzení. Jinými slovy, na studentskou tramvajenku může jezdit prakticky každej mladistvě vypadající člověk a nikdo to nezkoumá :)
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Nikdy neříkej nikdy, já narazil před rokem na revizorku a že prý chce nějakej studentský průkaz a ještě mě vytáhla z vozu. Měla jediný štěstí, že tu stanici jsem vystupoval :D
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“