Navazujici magisterske studium-dmce??

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
jukyn
V.I.P.
V.I.P.

Navazujici magisterske studium-dmce??

Příspěvek

Tak nejak jsem studoval, co me za pul roku ceka po skonceni bakalarskeho studia...

To jsou na CVUTu dementi, ze najednou po dvou letech, kdy jsem to vubec nevidel, bude PPII. a MEIII?A jeste po precteni strojare zkousky takovy sejto?
Jaky na to mate nazor?Ci nemate nejake info, zda se to treba nezmeni?:)

GReddy
Veterán
Veterán

Re: Navazujici magisterske studium-dmce??

Příspěvek

tohle je věc známá několik let..proto hodně lidí na Ing odchází jinam

jukyn
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Priznam se, ze jsem se o to moc nezajimal.Ale docela sokujici zprava...
Jsem an technologii a spise jsem premyslel jit na rizeni a ekonomiku, tam se tomu da vyhnout, ale na druhou stranu je to jeden semestr, tak to treba nejak pujde.
Tak ci onak dekuji za info

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

já jsem na DMT takže jsem to měl hned ve třetím ročníku a teď ve čtvrtém ročníku ti co jsme neměli MEP ho máme..příjde mi že nehledě na obor všichni mají všechny předměty ze všech oborů... jinak vybranné statě z pružnosti jsou celkem v pohodě a mechanika se prý hodně ulehčila oproti dřívějšku takže bych to tak černě neviděl..jasně je to zbytečný oser a pro ekonomy a podobné obory..

jukyn
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Tak uvidime, tak ci onak se toho desim, hlavne zduvodu, ze jsem to dva roky nevidel...no preci jenom si na nas museli nejake prikori vymyslet...jinak MEP vam nezavidim, to je taky dobry oser...jedina dobra cvicici je Stieberova;-)

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

co se týče mechaniky a pružnosti tak mi nepřišlo že by to nějak extra navazovalo..respektive jsem se všechno naučil znovu na cvikách..Vítek je borec a všecho pochopitelně vysvětlil

J.Cole_10

Příspěvek

No taky sem se toho bál, ale nic strašnýho to neni. Pružnost 2 je dvakrát lehčí než jednička a pokud budeš chodit na přednášky a na cvíka pravidelně dáš to bez problému. No a na mechanice 3 stačí mít pár vzorovejch příkladů ze cvíka a je to v suchu.

Zamčeno

Zpět na „Archiv“