Tak kolik vas postoupilo? pochlubte se

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
ddroyd

Tak kolik vas postoupilo? pochlubte se

Příspěvek

Na zacatek tyhle diskuze reknu, ze me vyrazili, ze tretaku. Celkem mazec, strojarna je tezka skola, clovek na to nesmi srat, ale vzdycky se to s poslednim dechem, s botama plnyma vody, dalo ustat. Ja byl prumernej student, vetsinou trojky, par dvojek, druhy zapisy atd. Joo vsechno sem to vzdycky na posledni chvili zvladl, mel sem jet pres Erasmus do Spanelska na rok...ale stala se zhruba pred 55 lety chyba, narodil se ING.POSPICH*L aby me mohl vyrazit...no je ve me spousta agrese, zasti. Vedeni skoly (prodekan) si se mnou popovidalo, vsichni rekli, ze jim je to lito nechat se vylejt z konu, ze otazky v tom testu sou divne polozeny, vsichni souhlasi, ze je to blbej predmet, ale nikdo s tim nic nedela. Takze me panove akorat pozvali na celozivotni vzdelavani...
Tak me zajma jak ste na tom vy?
Ja mam takovej pocit, ze tenhle rok byla silena umrtnost tretaku.
A tem co postoupili, preju hodne stesti... :wink:

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

ty si vyletel na KON I?

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

me taky vyhodil pospichal na kon1 na druhej zapis... Sice ve druhaku ale i to nastve...

robert

Příspěvek

ano urcite se na to nevyplatí srát. Myslim si ze taky na tydle skole dost pomuze náhoda. Viz ústní z konu a fyziky je neco jinýho delat zkousku u Machyla nez u Pospíchala a fyziky u Černýho než u Veselý. Párkrát ti vyjdou učitelé nebo ne a pak je studium uplne o necem jinym.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

delal jsem jak u Vesely tak u Cerneho a musim rict ze ten rozdil je markantni! u vesely prosli asi 4 z 20..tady proslo co jsem tam byl 9 z 9...

ddroyd

Příspěvek

robert píše:ano urcite se na to nevyplatí srát. Myslim si ze taky na tydle skole dost pomuze náhoda. Viz ústní z konu a fyziky je neco jinýho delat zkousku u Machyla nez u Pospíchala a fyziky u Černýho než u Veselý. Párkrát ti vyjdou učitelé nebo ne a pak je studium uplne o necem jinym.
jo to je jasny, delal sem spoustu zkousek a nektery teda byly dobry haluze :lol: ale me spis prave sere, ze kdyz zkousejci u konu vidi, ze to mas na druhej zapis, ze tahle zkouska za 3 kredity ti chybi k postupu, tak te jeste koupe a chce abys mu zpameti rikal veci, ktery sou v tabulkach...no proste radsi uz no comment...jinak bych byl hodne sproste

David

Příspěvek

KON se rozhodně napodruhý nevyplácí. já to dal na druhej termín (napoprvý jsem měl jen 14 bodů z testu). Na druhej 16 (potřeba bylo 15), sedl jsem ke Slancovi, ten mi dal pár celkem snadnejch otázek (půlku zkoušení řešil nějakej "příklad z praxe" - jak bych sešrouboval nějaký trámy co si koupil na chatu :D) a šel jsem s dvojkou šťastnej jak blecha...

BTW není problém si k testu například do tabulek narvat taháků jak nam..dáno, nejlépe si sehnat soubory těch testových otázek a napsat si tam řešení...

EDIT: Ještě dotaz - vyhodil tě Pospíchal u ústní, nebo jsi neprošel testem na PC?

hans

end

Příspěvek

tak mě pro změnu vyrazili ve třetáku na Mech1 9bodů :evil: týpek mi při diskuzi řekl, že sám neví jak to má být a že je mu to líto :lol: čímž mě málem rozplakal, ale po těch letech jsem si zvykl, takže mě víc sralo,že jsem 4h čekal na opravu, že jsem byl předposlední komu dali písemku a že mi před očima ujel vlak domu a musel jsem další hodinu čekat na HN :x

ddroyd

Příspěvek

David píše:KON se rozhodně napodruhý nevyplácí. já to dal na druhej termín (napoprvý jsem měl jen 14 bodů z testu). Na druhej 16 (potřeba bylo 15), sedl jsem ke Slancovi, ten mi dal pár celkem snadnejch otázek (půlku zkoušení řešil nějakej "příklad z praxe" - jak bych sešrouboval nějaký trámy co si koupil na chatu :D) a šel jsem s dvojkou šťastnej jak blecha...

BTW není problém si k testu například do tabulek narvat taháků jak nam..dáno, nejlépe si sehnat soubory těch testových otázek a napsat si tam řešení...

EDIT: Ještě dotaz - vyhodil tě Pospíchal u ústní, nebo jsi neprošel testem na PC?
testem sem prosel na 57%...no a hnedka na ustni, kde mi dal nakreslit blbej zavrtnej sroub, tak sem ho vyfasnul, tak jak ho ma ve skriptech ale nezakreslil sem zacatek zavitu a von rekl, ze to je uplne blbe...smejdik

David

Příspěvek

No vylejvat tě nemusel, ale blbě to je :D

Marwin
V.I.P.
V.I.P.

Re

Příspěvek

No já jsem teďko ve druháku (musim zaklepat) a KON 1 jsem dal na třetí pokus. Po prvý jsem nedal test pak mě vyrazil :evil: pan inženýr Pospíchal :evil: a na potřetí jsem byl u Machyla a ten mi dal trojku jen proto, že jsem měl test jen tak tak jinak jsem mu řek všechno na co se ptal. Inu zlatý to člověk

jukyn

:(

Příspěvek

Tak jsem též ve druháku,KON na první pokus ale haluz jako prase holt Furbacher zlatej člověk:)
FYZ na 2hej pokus s panem Černým,u něj platí,že kdo sáhne na kliku tak má trojku.
No a MATII na první flek o bod za tři:(
Ale velká spokojenost,bohužel jediná kaňka je to že nevypsali žádné termíny na ZTII takže an druhej zápis:(Jednokreditovej:(((

Návštěvník

Příspěvek

Zdravim, KON je opravdu slast jsem ve 3. roc. zatim mam vsechno ale Kaja Slanec mi dal pekne pokouri:D:D Test jsem pokazdy napsala v pohodel ale hned jak me Kaja videl tak si asi rekl tomu to nedam podival se na me a z fleku mi rekl nic jste mi dnes nepovedel za 4 ja tam koukal jako chudak vzal index a sel domu:D:D Druhy den jsem sel zkusit stesti znovu a sel jsem k Krannichovi povidal jsem si s nim asi 40 minut a chtel mi dat za 1 kdybych mu povedel neco o odvozeni drsnosti.........nakonec jsem si vzal za dva......jj predmet je to na picu obzvlast kdyz vas zkousi kokot

Návštěvník

Re: :(

Příspěvek

jukyn píše:Tak jsem též ve druháku,KON na první pokus ale haluz jako prase holt Furbacher zlatej člověk:)
FYZ na 2hej pokus s panem Černým,u něj platí,že kdo sáhne na kliku tak má trojku.
No a MATII na první flek o bod za tři:(
Ale velká spokojenost,bohužel jediná kaňka je to že nevypsali žádné termíny na ZTII takže an druhej zápis:(Jednokreditovej:(((
Vsak ty ZT sis měl domluvit osobně s vyučujícím, tam se nic nevypisavalo..:-)

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 00:48

Zamčeno

Zpět na „Archiv“