ukonceni rocniku = 30 kreditu??

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Kaspi

ukonceni rocniku = 30 kreditu??

Příspěvek

zdravim strojare.. mam takovej problem.. na strojarne jsem jen na rok, protoze chci delat stavebku, ale nedal jsem zkousky. a bylo mi receno, ze kdyz dodelam rocknik, tak muzu prejit bez zkosek. tak bych se rak zeptal co minimalne pro to musim udelat?:)
staci v prvnim semestru ziskat 15kreditu a v druhym to stejny a sem v poho?? diky moc za rady, nechci to nejak prosrat, ale zaroven se s tim nechci moc srat:)

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Pro postup do 2.semestru je nutné splnit limit 15 kreditů. Pro ukončení 2.semestru je nutné mít na kontě 30kreditů (včetně kreditů z prvního semestru).
Follow your intuition and embrace the change!

kaspi

Příspěvek

takze se v mym pripade muzu na neco vyprdnout a soustredit se jen na to abych mel ty kredity? treba ze uplne prestanu chodit na TK.. by nemel bejt problem,ne?

Save

Příspěvek

kaspi píše:takze se v mym pripade muzu na neco vyprdnout a soustredit se jen na to abych mel ty kredity? treba ze uplne prestanu chodit na TK.. by nemel bejt problem,ne?
No to klidně můžeš no..pokud myslíš že na to budeš mít víc času v příští ročník :D :D

kaspi

Příspěvek

no me jde jen o ten prvni.. kdyz ho dam tak prejdu na stavebku.. strojarna je na prd:)

kaspi

Příspěvek

no me jde jen o ten prvni.. kdyz ho dam tak prejdu na stavebku.. strojarna je na prd:)

Nikeš

Až na to

Příspěvek

Až na to, že na ukončení ročníku je už potřeba 40 kreditů o té doby, co máme nového rektora, ne?

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

v 1. ročníku stačí 30 kreditů...

Návštěvník

Příspěvek

Ukončení ročníku ale znamená, že budeš mít hotový úplně všechno.

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 00:47

Zamčeno

Zpět na „Archiv“