A tak prosím o radu asi někoho staršího než sem já nebo i někdo, kdo s tim má zkušenosti.. předem dík za info
Rada ohledně studia
- petaa
Rada ohledně studia
Potřeboval bych poradit, sem ve třeťáku bakalářkýho a opakuju nějaký věci ze druháku a nestíhám, takže bych si chtěl studium protáhnout o rok, ale nevim jak na to. Teď na letní semestr sem si zatim nezapsal Projekt a ČMS II., protože opakuju NM a ME II. a mám strach, že bych to nedal všechno
. Nebo myslíte, že pak v zimě mám pokračovat normálně a ty předměty, co nebudu mít ze třeťáku si zapsat..jenže tam zas je bakalářka a státnice a to by se asi tlouklo ne?
A tak prosím o radu asi někoho staršího než sem já nebo i někdo, kdo s tim má zkušenosti.. předem dík za info
-
Lemondog
- Veterán

Podle mě se to dá dát všechno... Projekt tě zaměstná přes semestr, ale nebude zabírat prostor ve zkouškovém, ČMS2 zase nemá cvičení a ta zkouška se dát dá, pokud víš jak se na to připravit. NM a ME2 nějakou energii musíš věnovat, ale vesměs stejně až ke zkouškám. Takže je to jen na tobě, sám víš jak se do toho dokážet donutit.
Pokud usoudíš, že to bez protažení studia nepůjde, tak si to vhodně rozvrhni, aby to pak dalo těch 40 kreditů za rok. Nijak administrativně se to řešit nemusí, prostě se ještě jednou zapíšeš do stejného ročníku a můžeš zapisovat předměty z ročníku vyššího. Těžko na tohle poradit, ty víš nejlíp co zvládneš... Ale každopádně hodně štěstí...
Pokud usoudíš, že to bez protažení studia nepůjde, tak si to vhodně rozvrhni, aby to pak dalo těch 40 kreditů za rok. Nijak administrativně se to řešit nemusí, prostě se ještě jednou zapíšeš do stejného ročníku a můžeš zapisovat předměty z ročníku vyššího. Těžko na tohle poradit, ty víš nejlíp co zvládneš... Ale každopádně hodně štěstí...
Per aspera ad astra...
- petaa
No pravě teď z ČMS I. sem to nějak nevybruslil a ještě nemám zápich a nechávám si to na dýl jestli to teda ještě stihnu do konce zkouškovýho, páč opakuju PP a ME I. Takže dávat si ČMS II. když nemám první je docela naprd..akorát budou prudit, že nemám jedničku a lezu na dvojku..
No a sám vim, že na tyhle předměty, který mi fakt nesedí se těžko dokopávám a nemám rád moc vyhrocený učení a hlavně furt nějaký aktivity mimo školu..tak ještě popřemejšlim, ale jinak díky za info
No a sám vim, že na tyhle předměty, který mi fakt nesedí se těžko dokopávám a nemám rád moc vyhrocený učení a hlavně furt nějaký aktivity mimo školu..tak ještě popřemejšlim, ale jinak díky za info