3.r SEMIKY-EOE,PP2,ME3,MT

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
sniper
V.I.P.
V.I.P.

3.r SEMIKY-EOE,PP2,ME3,MT

Příspěvek

Ahoj, mohli by jste se tady někdo,kdo tyto semináře absolvoval (EOE,MT,PP2,ME3)podělit o zkušenosti jestli jsou dobry nebo ne.
A ještě by mě zajímalo kdy se budou tento semestr učit, nechce se mi je psat do indexu jen proto abych zjistil kdy se to uci. Tak jsem prosim nekdo napiste kdo uz to ma zapsany ,jaky casy se to vyucuje .dík

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Re: 3.r SEMIKY-EOE,PP2,ME3,MT

Příspěvek

Seminář z pružnosti bude v uterý a ve čtvrtek od 16:00 a možná i ve středu od 16:00. Dnes mi to řikal Doc.Řezníček.

Neo

Příspěvek

Jasne ze sou dobry, da se na nich udelat zkouska. Jen u EOE staci chodit na integracni testy, rek bych ze asi lepsi volba nez si to zapisovat. Ikdyz pokud potrebujes kredity ...

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

MT je určitě dobré dělat na semináři, přišlo mi to jednoduší, EOE bylo absolutně k ničemu takže místo něj bych doporučil asi pružnost

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

co se týče jednoduchosti, tak já osobně mam velice dobrou zkušenost s předtermínem u Adamce na mech.tek. Velice lehký a myslim si, že díky tomu ani nemá smysl pak ten seminář navštěvovat. Stačí pár dní(2-4) přípravy a máte to. Já to tak udělal a bylo to velice efektivní oproti celosemestrálnímu navštěvování semináře.

Tomys

Příspěvek

Ahoj, chtel jsem se zeptat,zda nekdo nevi,kdy budou vypsany seminare pro pristi semestr. Slysel jsem,ze budou z EOE, PP2 a MECH3. Pripadne prosim napsite, na kterych a za jakych podminek se daj ziskat zkousky. Diky

Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

EOE-seminář kde se trochu opakují prednášky.Měl jsem ho zapsaný a chodil jsem k Lukášovi Novákovi.Ze začátku jsme dělali porad jen obrázky a v pruběhu semestru jsme prešli k počítaní příkladů.Podle mě je to jen takové doplnění predmětu EOE.
zkouška-v průběhu semestru se píšou 2 integrační testy na které mužou chodit i lidé co ten seminář nemají zapsaný.Pokud oba testy napíšeš tak je ti odpuštěna písemná část a pujdeš jen na ustní.

Mechanika tekutin-doporučuji zapsat a udělat tam zkouška podle me je to lehčí než na zkoušce.Na zkoušce musíš udelat odvozovačku pokud to udeláš na semináři tak se jí učit nemusíš jelikož je odpuštěna.

PP2-cviko je jen jednou za 14dní což je podle me malo.Na tom semináři si to zopakuješ.Píšou se 3 testy pokud je napíšeš mas zkoušku v kapse.

Zamčeno

Zpět na „Archiv“