Souborka ze všech skupin předmětů

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Odpovědět
Al

Souborka ze všech skupin předmětů

Příspěvek

Prosím jestli máte někdo nějaké materiály k souborce (zadání z lonska, ...příklady, zkušenosti, ..... no prostě jakýkoliv materiály) tak je sem šoupněte, nebo posílejte na althor@seznam.cz
díiíííííííky moc
(určitě nejsem sám koho se to týká tak ať máme z čeho čerpat vědomosti)
(pokud máte něco na papíře tak se můžem domluvit buď na půjčení či okopírování)
tak eště jednou díky 8)

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Kdyby někdo hodný náhodou něco k souborce posílal... tak prosím prosím taky na lemondog@centrum.cz Byl bych moc vděčný...

Al

Příspěvek

To mi neřikejte že sem první člověk na strojárně co dělá souborku :?: :roll: :roll: :roll: :?:

Al Thor

Souborka z matiky

Příspěvek

Zadání z matiky dne 11.6.2007
Přílohy
DSC00540.JPG
(849.26 KiB) Staženo 181 x
DSC00538.JPG
(811.34 KiB) Staženo 180 x

Coffy

Souborka

Příspěvek

Čau lidi, dělal jsem souborku loni, a kromě matiky je to opravdu fraška.
Zadání už si nepamatuju, ale postřehy následující:

Matika - to se chce opravdu naučit, protože tam vůbec nic neopíšete, v naší skupině hlídalo 6 učitelů. Jinak bacha na bodování, jelikož matika 1,2,3 má skoro stejně bodů jako numera a programování. A z numery je tam vždy něco z té poslední látky, takže vlnová rovnice, nebo tak..
(Pomůcky kromě kalkulačky a skript na programování nejsou dovoleny)

Mechaniky+Pružina - /plná fraška, doktorandi hned na začátku řekli jestli máme všichni vypracovaný zadání a jen se smály.Tady je zadání stejný už několik let, takže pohoda.Jen je na to málo času, takže těch 9 příkladů stihnete jen tak tak opsat, kdyby se to mělo počítat, tak není šance
(Povoleno jo vše)

Fyzika+termo - Taky docela pohoda, ty příjklady jsou většinou ve skriptech, tak to chce jen hledat. Navíc na Fyzice tak 15 minut před koncem napíšou ůl řešení na tabuli, aby to měli opravdu všichni
(Povoleno je vše)

KOngo.. - Sám Mertl říkal že mu zadání ještě několik let vydrží,
takže taky několik let to samé.
(Povoleno je vše)

Materiály - Není to těžké ale je na to málo času,takže kdo neví kde má hledat, bude mít docela fofr.Chce si to udělat alespoň nějaký záložky

Jinak je to celé ztráta času, učil jsem se jen cca 5 dní na matiku a na ostatní už jsem se vykašlal. Kdybych věděl jak to bude vypadat, tak jsem si mezi tím hodil nějaký normální zkoušky.
Jo a skoré bylo:
Matika - 15 lidí k ústní a 3 vyrazili
Mechaniky- všichni udělali
Fyzika- všichni udělali
Kongo- všichni udělali
Materiály - cca 6 lidí k ústní a myslím že cyhodili jednoho

Tak hodně štěstí všem

Jenda Lepic

Příspěvek

hmph, a nevite jaky sou podminky na odpusteni jedny ty skupiny? Ono je to prej nekde ve vyhlasce, ale komu se to chce cist :)

Mates
Zakladatel
Zakladatel

Příspěvek

Spocitas si vyzeny prumer ze vsech znamek - vyjde ti jestli delas souborku nebo ne.

Pak si musis spocitat vazeny prumery z kazde skupiny a pokud je nizsi nez ten max prumer, tak tu danou skupinu nedelas...je to tam napsany asi na 10 radcich pred studijnim, jen nebejt linej...

Návštěvník

Příspěvek

..to ja bych si to i precet, jen se nevyhejbat studijnimu obloukem:)

nicmene dik

Al Thor

Souborka

Příspěvek

Mohl byste někdo poreferovat o tom jak to bylo se souborkou před prázdninami? hlavně skupiny 2) mechanika a PP
4) konstruování a ty ostatní blafy
5) technologie a materiály
jestli se něco změnilo z minulých let, popř. zadání a jakékoliv materiály co máte k souborce
díky předem za vše
pište na althor@seznam.cz

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Takže v červnu to probíhalo asi tak:

Mechanika a PP - stáhni si zadání co je všude na netu, už je x let stejný, vezmi s sebou, dobře si protáhni zápěstí a pak 1,5 hodiny opisuj, opisuj a opisuj... literatura je povolená, takže tenhle postup je naprosto v pořádku. Snad nejlehčí okruh...

Kongo, PGR, Kon, TK - Kongo+PGR - vypadá to jako vcelku těžký testy (hlavně PGR), neopisuje se, pomůcky jsou jenom rýsovací potřeby. Ty testy ovšem vůbec neopravovali a sdělili nám, že jsme uspěli a to jsem měl ještě test v ruce. Kon - zadá se nějaký šroubový spojení, je na to 45 minut a na tom jak se to nakreslí vcelku nezáleží, TK - na netu je zadání x let stejný, rozměrovej obvod a ještě něco... opsat, odejít a další okruh je za tebou.

Tech - nemám zkušenost, nedělal jsem, ale nejspíš jediný okruh, kde to brali vcelku poctivě...

Tak hodně štěstí a hlavně klid a žádnej strach, je to jenom ztráta času... 8)

Al Thor

Díky

Příspěvek

A moh bys mi to prosím poslat abych měl jistotu že sem postahoval to správný??? (jestli to máš na mejlu či tě to nějak extrémně nezatíží :lol: )
Díky moc

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Zadání PSZ okruh PP, Mechanika - vypracování časti ME, stačí vytisknout, opsat a jít na pivko... no stress :lol:
Přílohy
MECHANIKA_3.tif
Vypracování ME
(158.11 KiB) Staženo 85 x
MECHANIKA_2.tif
Vypracování ME
(200.43 KiB) Staženo 75 x
MECHANIKA_1.tif
Vypracování ME
(169.5 KiB) Staženo 96 x

Tomas

matika zadání

Příspěvek

Zdravim,
tak jsem dneska byl na souborce z matiky. Zadání posílám v příloze.
Přílohy
DSC00225.JPG
(319.78 KiB) Staženo 79 x
DSC00224.JPG
(325.73 KiB) Staženo 108 x

551965

souborka

Příspěvek

Čauky, nemáte někdo prosim ješte materialy na Fyziku/termo a Kongo. Koukal jsem všude možne, ale az na ty věci na pružinu/mech co jsou tady jsem nikde nic k souborce nenasel:(, čeká mě to za pár tejdnů takže jestli ještě něco máte postněte to sem prosím. Nebo apsoň odkaz odkud jste to sehnali, jsem asi slepej ale nikde sem nic na PSZ neobjevil. Díky

janina

Re: Souborka ze všech skupin předmětů

Příspěvek

Ahoj!

Jak prosím bylo na souborce teď v červnu? Prý se změnily nějaké otázky na skupinu předmětů s fyzikou. Kon snad stejné a PP také. M se měnilo vždy......

Díky

Odpovědět

Zpět na „Archiv“