KON

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
kelibor

KON

Příspěvek

Tak jsem se právě vrátil z Prahy, byl jsem u p.Slance pro výkresy, a mám je již dobře. Jenže řekl mi, že zápočet mi stejně nedá, protože ostatní už mají i zkoušky a já ještě nic. Bohužel je to druhý zápis, to znamená konec. No, koneckonců můžu si za to sám, měl jsem to nosit včas. Ale mluvil něco o tom, že existují nějaké okliky, jak i tak projít,o nějakých žádostech děkanovi atd. Že jsme už dospělí a studium neni jen o tom se naučit, ale umět si i poradit v mezních situacích. Což je pravda, ale prosimVás, máte někdo zkušenosti s nějakýma oklikama? :-D Je fakt, že KON mám na druhý zápis proto, že mi nechtěli šrktnout zápis první, že prý už to nejde. To mi řekla ta nepříjemná paní referentka pro prváky ve třetím týdnu výuky, pak jsem se dověděl, že i v tomto datu se běžně škrtá. Každopádně je to druhý zápis, i když jsem na to chodil jen jednou, to už asi nikomu nevysvětlím. Chtěl bych znát Váš názor a zkušenosti s něúspěšným absolvováním předmětu na druhý zápis, když to tedy prý lze obejít. Díky moc.

alkie
Veterán
Veterán

Re: KON

Příspěvek

Co vim, jedina sance byl restart, ktery byl loni k cca 20.8., jak je to letos, nevim. Mam za to, ze to zkrouhli a musel si restart snad udelat do konce kvetna. Kazdopadne se to pokud vyresit co nejdriv a to pres vedouciho studijniho oddeleni. Zkus p. Ruzicku, popr. Reznicek toho vi taky dost. Samozrejme asi mailem, pac nevim, jestli bys je zastihl osobne.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

sehom
Sponzor
Sponzor

Re: KON

Příspěvek

Já o tomto prd vím, ale občas nám říkali, že jsou 3normální pokusy, plus 3 na druhej zápias plus poslední možnost, ale to nevím jak je jistě - podat nějakou žádost děkanovi
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“