Z čeho jste se učili Mech II

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Erwin
V.I.P.
V.I.P.

Z čeho jste se učili Mech II

Příspěvek

Zdar ve středu mám mechaniku II a přemejšlim z čeho bych se toho nejvíc naučil za ten den. ;)
Z čeho jste se učili vy? Nějaká doporučení? ;)

k

Re: Z čeho jste se učili Mech II

Příspěvek

Ahoj, taky by me to zajimalo! :wink:
CAS - Computer Aided Student

cze

Příspěvek

nejlepsi bylo se ucit ze seminare... cvika vcelku naprd..

Erwin
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

A když jsem na seminář nechodil? Némá někdo naskenovaný poznámky?

jukyn
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Bohužel též jsečm na seminář nechodil...osobně jsem se naučit příklady ze cvičení, referáty a pak zkoušel zkouškové příklady co jsou určo v ročníkových sekcích vyfocené...
Jinak pro všechny...soustřeďte se hlavně na příklady, ty bodový otázky jsou dost záludný a většinou na nich lidi spíše ztratili než získali...

Valdez
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Základ jsou jednoznačně referáty, jsou to vlastně vzorový příklady - vektorovou a maticovou metodu se z toho naučíš parádně, s tou třetí úlohou to je horší - bejvá buď obecná kinematika, převody nebo metoda virtuálních prací (neznám nikoho, kdo by tuhle hrůzu u zkoušky potkal, ale Vampola s Radilem v průběhu semestru naznačovali, že to jako příklad bejt může). Tady pomůže znalost látky (skripta/přednášky, cvika a seminář naprd) A dobrej nápad. Ohledně vypečenosti testu souhlas s jukynem, uměl jsem, myslel jsem si, že mám všechno - a ono houby, jen 2/5. Sportka je rozhodně blbej nápad, už jen proto, že je 10 možností u každý otázky. Aspoň že grafika a syntéza se dávaj jen do testu :/

Tacit
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já jsem teda ty virtuální práce v testu měl, dělal jsem A variantu. Otázky mi nepřišli tak těžký, když člověk znal od každýho trochu. Ten můj test odpovídal okruhům v ukázkových příkladech na webu ústavu.

w.e.n.aaa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Nemohl by někdo naskenovat sešit z přednášek?Nebo aspoň nějaký "výcus" věcí ke zkoušce?Dík W.
Škola je ústav pro lidi, kteří nevědí, co s volným časem...i mě tam zavírají, přestože vím, co s časem.

Erwin
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Hm hodilo by se to no ;) 1. září mě čeká další termín a pořád nevim z čeho se budu učit :(

Cassal
Veterán
Veterán

Příspěvek

Tak ja som bol na Mechanike II dvakrat a na oboch terminoch som mal priklad na graficke riesenie metodou virtualnych praci. Poznam mozno 1 cloveka ktory aspon priblizne vie ze co s tym.... ale ani on by to podla mna nedoratal. VP boli len na poslednej prednaske, cvicit sa to necvici.

Vela stastia teda.

w.e.n.aaa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Opravdu sem nikdo nechce dát naskenovaný sešit z přednášek nebo cvičení???Pomohlo by to opravdu mnoho lidem!
Škola je ústav pro lidi, kteří nevědí, co s volným časem...i mě tam zavírají, přestože vím, co s časem.

sete
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ahoj, mrkni do ročníkový sekce sem: http://www.strojar.com/viewtopic.php?f= ... 099#p13099
naskenoval jsem seminář z mechaniky, je to docela pěkně zpracovaný.

w.e.n.aaa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Pánbůh ti to zaplať.Super práce!!Ještě to dostat do hlavy a ve středu udělat :-)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“