Zadost o kolej

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
leupokar

Zadost o kolej

Příspěvek

Tak dneska jsem s hruzou zjistil ze nemam kolej, prisel sem o ni totiz vlastni blbosti tim ze sem zapomnel uhradit tu jistinu,takze nemam uzavrenou smlouvu.No jeste dneska sem podal elektronicky zadost na SUZ nevite jak dlouho to muze trvat nez mi daji kolej ? Pristi tyden mam nastoupit do druhaku a hadam ze kdyz do skoly nepridu do dvou tejdnu tak uz nemusim chodit vubec :D

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Re: Zadost o kolej

Příspěvek

Kámoš udělal stejnou blbost, ale měl "relativní" štestí a na strahově ho hodili na osmi-lůžák :shock: :shock: :shock:
Co se tak vyptával, tak prej 28. září, nebo tak někdy by prej mělo bejt druhý kolo výběru, takže jedině doufat v tento termín. Jinak já když v prváku nedostal kolej, tak jsem jí pak v druhym kole dostal až po třech tejdnech.

xxx

Příspěvek

mám stejnej problém, teď čekám na výsledky třetího kola. To má bejt tenhle tejden. Jinak bratr nastupoval ve druhym kole, letos restartuje třeťák. Chtěl Podolí, dostal Strahov. Solimanová ho div neposlala do . . ., když tvrdil, že Strahov nechce. Prej může bejt rád za něj, nejsou místa. Přitom na Podolí je nějak liduprázdno. Koncem listopadu budou možný výměny, takže asi nejdřiv dostanem nějakou kopku a snad přestěhovat jinam

leupokar

Příspěvek

Jo taky sem dostal Strahov jeste v prvnim kole i kdyz sem chtel jinou kolej,tedka ho mam zase dokonce stejnej blok doufam ze tam jsou jeste volny dvouluzkace protoze do sklepeni se mi nechce :!:

Zamčeno

Zpět na „Archiv“