Koroze nerez ocelí

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
lukbednarik

Koroze nerez ocelí

Příspěvek

Dobrý den, zajímám se o problematiku koroze nerez ocelí (typy koroze, vlivy koroze, její závislost na složení materiálu, čištění, moření a pasivace nerez ocelí...) A dále bych potřeboval klíč k značení a rozdělení nerez ocelí- normy jednotlivých zemí a klíč k jejich chápání. Každému, kdo by mi mohl nějak pomoct- doporučením literatury k objednání přes net, umožněním stažení nějakého souboru v pdf. nebo prostě jen doporučením zdroje, kde hledat....Děkuju. Lukbednarik@seznam.cz

..::TV::..
Veterán
Veterán

Re: Koroze nerez ocelí

Příspěvek

něco málo...obecně známé věci,ale třeba tam je něco navíc...
Přílohy
07.Koroze.doc
(367 KiB) Staženo 725 x
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

Vaňous
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Třeba pomůžou i materiálový listy korozivzdorných ocelí. Například pro značení dle různých norem.
Přílohy
Korozivzdorne_oceli.rar
(9.37 MiB) Staženo 451 x

lukbednarik

Příspěvek

Děkuji. tyto informace jsou pro mě docela důležité. Nemáte ještě někdo nějaké materiály o svařování nerez ocelí? Především ohledně dějů a složení materiálu kolem svarů. Ochuzení o chrom- příčíny a tak...

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Follow your intuition and embrace the change!

lukbednarik

Příspěvek

Děkuji všem. Nemá prosím někdo publikaci :ČÍHAL,V.:,Korozivzdorné oceli a slitiny,Academia Praha,1999? Pokoušel jsem se ji objednat, ale již není dostupná.

cackler
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

co knihovny?

lukbednarik

Příspěvek

Asi budu muset zkusit štěstí- nějaká ta meziknihovní výpůjčka. Do větších měst to mám docela daleko.

alkie
Veterán
Veterán

Příspěvek

No, v STK ji maji v 5. patre k pujceni v prezencni forme, pokud bys ji chtel domu, tak ji maji v knihovne FJFI. Ale pochopil jsem, ze nejsi z Prahy,tak jedine pokud mas na cvut kamose, at ti ji pujci nebo holt meziknihovne.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

Zamčeno

Zpět na „Archiv“