Jak se naucit matiku 2 za tejden?
- Strojař
Jak se naucit matiku 2 za tejden?
Ahoj, nema nekdo nejaky tip jak se ji naucit? Desatyho jdu na zkousku a musim ji dat a vubec nic neumim. Takze se uz dnes zacinam tvrde ucit. Je lepsi nejdriv teorii a pak priklady? Nebo jen priklady? Da se to naucit bez prechroustani skript?
CTU rulezzz!
- GReddy
- Veterán

- Strojař
a u zkousky se teda jen zkousi z tech 72 prikladu? to bych se je naucilGReddy píše:vsechno to je o uciteli kteryho dostanes..nejlepsi je si udelat tech 72 prikladu ze zkouskovych... tady na brve byly nekde ke stazeni materialy ke zkouzce.respektive vypocitany zkouskvoy priklady.z toho se to dalo snadno pochytit
CTU rulezzz!
- GReddy
- Veterán

-
Save
- Killer
- Sponzor

- Neo
Taky bych se neucil nic jinyho nez to co je v tech prikladech, ty sou mimochodem tady http://www.fs.cvut.cz/cz/U201/skripta.html
- Strojař
- Strojař
Šel jsem na šestej pokus ve čtvrtek, nedal jsem to, protože jsem dal v úterý pružinu a ve středu mechaniku, takže sem na matiku už neměl náladu. Ale nic těžkýho to není, celý skripta by se dali smrsknout na pár stránek. A příklady ke zkoušce tu sou taky někde na fóru, takže za tejden učení to musí člověk dát za jedna.x píše:Tak co, dal si to?Strojař píše:mno tak na to du zejtra. moc sem se to nenauciltakze budu doufat v nahodu
CTU rulezzz!
-
x
A to sis dal restart nebo co, kdyz si to nedal ani na druhej zapis?Strojař píše:Šel jsem na šestej pokus ve čtvrtek, nedal jsem to, protože jsem dal v úterý pružinu a ve středu mechaniku, takže sem na matiku už neměl náladu. Ale nic těžkýho to není, celý skripta by se dali smrsknout na pár stránek. A příklady ke zkoušce tu sou taky někde na fóru, takže za tejden učení to musí člověk dát za jedna.x píše: Tak co, dal si to?
- Strojař
Prostě si dam rok pauzu, budu se válet za rozumný prachy v konstrukci, s plovoucí pracovní dobou. A v únoru si podam přihlášku. Je mi jedno jestli školu vylezu v 25 nebo 30. Stejně všichni budem makat až do důchodux píše:A to sis dal restart nebo co, kdyz si to nedal ani na druhej zapis?Strojař píše: Šel jsem na šestej pokus ve čtvrtek, nedal jsem to, protože jsem dal v úterý pružinu a ve středu mechaniku, takže sem na matiku už neměl náladu. Ale nic těžkýho to není, celý skripta by se dali smrsknout na pár stránek. A příklady ke zkoušce tu sou taky někde na fóru, takže za tejden učení to musí člověk dát za jedna.
CTU rulezzz!
- kein_nick
- Sponzor

- Strojař
-
Návštěvník
Jo? A co a kde delas?Strojař píše:Těch pár drobnejch mě nerozhodí. Investice je to skvělá. Bakaláře do šestadvaceti určitě stihnu a zbytek se uvidíAnonymous píše:akorat si to studium pekne zaplatisNehledě na to, že se patrně při studiu budu válet v kanclu za prachy
Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 00:49