Jak se naucit matiku 2 za tejden?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Strojař

Jak se naucit matiku 2 za tejden?

Příspěvek

Ahoj, nema nekdo nejaky tip jak se ji naucit? Desatyho jdu na zkousku a musim ji dat a vubec nic neumim. Takze se uz dnes zacinam tvrde ucit. Je lepsi nejdriv teorii a pak priklady? Nebo jen priklady? Da se to naucit bez prechroustani skript?
CTU rulezzz!

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

vsechno to je o uciteli kteryho dostanes..nejlepsi je si udelat tech 72 prikladu ze zkouskovych... tady na brve byly nekde ke stazeni materialy ke zkouzce.respektive vypocitany zkouskvoy priklady.z toho se to dalo snadno pochytit

Strojař

Příspěvek

GReddy píše:vsechno to je o uciteli kteryho dostanes..nejlepsi je si udelat tech 72 prikladu ze zkouskovych... tady na brve byly nekde ke stazeni materialy ke zkouzce.respektive vypocitany zkouskvoy priklady.z toho se to dalo snadno pochytit
a u zkousky se teda jen zkousi z tech 72 prikladu? to bych se je naucil :)
CTU rulezzz!

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

udajne 3 by meli bejt z tech zkouskovych.ale asi takhle...latka ktera je v tech 72 prikladech ti staci an pokryti si myslim...ja se ucil jen to a dal sem to :)

fantastic

Příspěvek

co se tyce teorie tak se nauc jenom ty teoreticky otazky z tech 72...
jiny nedavaj

Save

Příspěvek

Nic hroznýho.Pokud máš testy z minulých let počítej ty. Je tam vše co tě může potkat. Je to jen pár typů příkladů co se opakujou pořád dokola. Z teorie je to pár otázek který řeší tahák

Killer
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

doporucuju naucit se, jak se pocitaji ruzne momenty k osam, atd. Tahle otazka tam byva skoro vzdycky, sice je jen za bodik, ale ten se hodi kazdej :)
It's good to be bad

Dawe

Příspěvek

Pokud nekdo ma nejaký podklady k matice třeba ty lonske zkouškove testy a nebo tech 72 příkladu vyřešeních tak by to mohl dat sem a nebo mi to poslat pls

Neo

Příspěvek

Taky bych se neucil nic jinyho nez to co je v tech prikladech, ty sou mimochodem tady http://www.fs.cvut.cz/cz/U201/skripta.html

Strojař

Příspěvek

mno tak na to du zejtra. moc sem se to nenaucil :oops: takze budu doufat v nahodu :roll:
CTU rulezzz!

x

Příspěvek

Strojař píše:mno tak na to du zejtra. moc sem se to nenaucil :oops: takze budu doufat v nahodu :roll:
Tak co, dal si to?

Strojař

Příspěvek

x píše:
Strojař píše:mno tak na to du zejtra. moc sem se to nenaucil :oops: takze budu doufat v nahodu :roll:
Tak co, dal si to?
Šel jsem na šestej pokus ve čtvrtek, nedal jsem to, protože jsem dal v úterý pružinu a ve středu mechaniku, takže sem na matiku už neměl náladu. Ale nic těžkýho to není, celý skripta by se dali smrsknout na pár stránek. A příklady ke zkoušce tu sou taky někde na fóru, takže za tejden učení to musí člověk dát za jedna. :oops:
CTU rulezzz!

x

Příspěvek

Strojař píše:
x píše: Tak co, dal si to?
Šel jsem na šestej pokus ve čtvrtek, nedal jsem to, protože jsem dal v úterý pružinu a ve středu mechaniku, takže sem na matiku už neměl náladu. Ale nic těžkýho to není, celý skripta by se dali smrsknout na pár stránek. A příklady ke zkoušce tu sou taky někde na fóru, takže za tejden učení to musí člověk dát za jedna. :oops:
A to sis dal restart nebo co, kdyz si to nedal ani na druhej zapis?

Strojař

Příspěvek

x píše:
Strojař píše: Šel jsem na šestej pokus ve čtvrtek, nedal jsem to, protože jsem dal v úterý pružinu a ve středu mechaniku, takže sem na matiku už neměl náladu. Ale nic těžkýho to není, celý skripta by se dali smrsknout na pár stránek. A příklady ke zkoušce tu sou taky někde na fóru, takže za tejden učení to musí člověk dát za jedna. :oops:
A to sis dal restart nebo co, kdyz si to nedal ani na druhej zapis?
Prostě si dam rok pauzu, budu se válet za rozumný prachy v konstrukci, s plovoucí pracovní dobou. A v únoru si podam přihlášku. Je mi jedno jestli školu vylezu v 25 nebo 30. Stejně všichni budem makat až do důchodu :shock:
CTU rulezzz!

Návštěvník

Příspěvek

akorat si to studium pekne zaplatis

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

restart stejne uz nejde... :roll:

Strojař

Příspěvek

Anonymous píše:akorat si to studium pekne zaplatis
Těch pár drobnejch mě nerozhodí. Investice je to skvělá. Bakaláře do šestadvaceti určitě stihnu a zbytek se uvidí :) Nehledě na to, že se patrně při studiu budu válet v kanclu za prachy :roll:
CTU rulezzz!

Návštěvník

Příspěvek

Strojař píše:
Anonymous píše:akorat si to studium pekne zaplatis
Těch pár drobnejch mě nerozhodí. Investice je to skvělá. Bakaláře do šestadvaceti určitě stihnu a zbytek se uvidí :) Nehledě na to, že se patrně při studiu budu válet v kanclu za prachy :roll:
Jo? A co a kde delas? :shock:

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 00:49

Zamčeno

Zpět na „Archiv“