Systémy řízení jakosti - učebna??

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
..::TV::..
Veterán
Veterán

Systémy řízení jakosti - učebna??

Příspěvek

Ahoj, nevíte kde je ta učebna Systémy řízení jakosti (2342006, 2+1)??

Kód: Vybrat vše

T4:H3-67

Odhaduju někde v laborkách v Dejvicích, ale jestli někdo nevíte bližší umístění... :lol:

dik
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

quynsy

Re: Systémy řízení jakosti - učebna??

Příspěvek

Taky ji asi budu hledat, ale neco jsem nasel www.strojar.com/viewtopic.php?f=1&t=2189&p=8434
A jeste jsem zjistil toto:
18. 09. 2008 - Studenti s výukou v místnosti T4:H3-67 jsou povinni nosit s sebou přezutí nebo návleky. Týká se to předmětů Řízení jakosti, Strojírenská metrologie, Systémy řízení jakosti a Technická normalizace PLATI TO JESTE?

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Co jsem slyšel od kámoše, tak prej se musí, jelikož tam maj kobereček za dveřmi a jinak všude v učebně lino:-D Ti co dneska neměli, tak museli bejt v ponožkách:-D :D :D
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

..::TV::..
Veterán
Veterán

Příspěvek

no jo, už sem to našel

Kód: Vybrat vše

http://u12134.fsid.cvut.cz/?udaj=predmet&id=C42006

asi chtějí být něčím zajímaví
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

spravce
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Nevím, proč myslíš, že by chtěli být zajímaví. Ty přezůvky tam chtějí právem, protože nosit si bordel do metrologický laboratoře by asi nechtěl nikdo. Mimo to, já tam prováděl měření na bakalářku a přezouvání mi tedy problém nedělalo.

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Prezuvky jsme v nasi skupine nemel nikdo a nastesti mame rozumnyho cviciciho a rozhodne po nas nechtel abychom sli v ponozkach. Nicmene na priste prezuvky mame mit a kdo je mit nebude, tak maj ve skrini erarni pantofle.

Proc maj bejt ale proboha prezuvky do ucebny ktera je v prestavbe a rozhodne to tam nebylo nablejskany, to opravdu nechapu. Ty dve jakysi moderni zarizeni jsou (mozna prozatim) stejne zabaleny ve folii a ty dalsi stroje z predminulyho stoleti uz asi prezijou vse.

spravce
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

no, ty erární pantofle budou pěkně smrdět... :lol:

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

to jeste v tom lepsim pripade :D