Zdravim, chtěl bych se vás zeptat, kdo by měl zájem o tuto exkurzi. Ptal jsem se Ing. Hermana z ústavu technologie a ten mi psal mail, že pokud seženem skupinu 20-40 lidí, aby to vyšlo s cenou zajímavě, není problém exkurzi domluvit.
Takže jsem pište jména + email, skládám pro něj seznam zájemců. Není to nic závazného, protože není domluven ještě žádný termín. Nejdříve je potřeba sehnat skupinu lidí, udělat seznam aby viděl že je zájem a pak teprve něco domlouvat. Řikal mi, že se to dohaduje cca půl roku dopředu, takže je relativně čas.
Exkurze PLZEŇ - Škodovka + pivovar
-
mrnis
- V.I.P.

- cackler
- V.I.P.

Re: Exkurze PLZEŇ - Škodovka + pivovar
v Plzni ve Škodovce dělaj vlaky a tak? Já bych se šel podívat.
-
sehom
- Sponzor

Pokud se mi bude hodit termín, tak nejsem proti, ale Kolář nám na přednáškách z UDT říkal, že také dělá exkurze do Plzeňské škodovky, ale toto je zcela zaměřeno na vlaky, takže nějaká výrobní technologie asi minimálně, ale nevím, možná kecám:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
-
mrnis
- V.I.P.

Co všechno v Plzni vyráběj netušim, ale Ing. Herman mi teď psal maila, že by to bylo určitě na příští semestr nějak koncem řijna, popř. listopad.. Záleží jak se domluvíme my na termínu.. Asi je jasný ale, že všech 40 lidí se jednoznačně nedomluví..
Jinak nejdůležitější je sehnat těch 20, v lepším případě 40 lidí a pak teprve se domlouvat na termínu..
Jinak nejdůležitější je sehnat těch 20, v lepším případě 40 lidí a pak teprve se domlouvat na termínu..
-
martin190
- Sponzor

Byl jsem tam na exkurzi s doc.Kolářem z Ústavu aut a kolejových vozidel. Exkurze byla zaměřená výhradně na kolejová vozidla (lokomotiva 109E, tramvaje 15T, podvozky City Elefant). Pro studenty dopravní techniky to bylo extrémně zajímavé, doporučuju! Za jeden den se těžko stihne pivovar i škodovka, pokud se nechcete vracet do Prahy v devět večer.
-
mrnis
- V.I.P.

Vubec nevim jak to má časově naplánové, ale psal mi, že když jedou do škodovky do Plzně, že se většinou jdou podívat i do pivovaru, tak nevim 
- alkie
- Veterán

Prohlidka pivovaru je na max 2 hodky. Takze dopoledne Skodovka, pak obed ve Spilce v arealu pivovaru s naslednou prohlidkou. Po exkurzi se nekteri vraceli do Prahy a ja tramvaji domu 
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up 
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/