chemie

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
tom

chemie

Příspěvek

ahoj, nemate nekdo vypracovane lab. cvičeni z čvut 1.roč. zadání b3, vzorek 5A??

šmudlík

Re: chemie

Příspěvek

tom píše:ahoj, nemate nekdo vypracovane lab. cvičeni z čvut 1.roč. zadání b3, vzorek 5A??
To nejses schopnej to dat dohromady? Si pamatuju, ze to nebylo nic tezkyho...

Návštěvník

Příspěvek

jsem,ale nechce se mi... :D

Návštěvník

Příspěvek

ja bych to teda potreboval protoze to proste nedokazu sestavit ty rovice. prosim pomozte nekdo. do zitra to specha prosim

Chemie

Příspěvek

Ahoj nevíte někdo jestli se daj někde najít názvosloví který jsou v chemii v testu?
Já to měl naposled na základce a nechci se to znovu učit kvuli 1 otázce,ale zároveń kvuli tomu nechci pohořet,takže bych si udělal tahák,ale kde to najdu?...Na stránkách chemie sice něco je,ale v testu na netu sem hned chytil takový,který tam neni...

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Follow your intuition and embrace the change!

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

Martine, on právě píše, že v testu bylo jiné názvosloví, než je na stránkách Chemie, čili ve tvém odkazu ;)

queeg

Příspěvek

nemáte někdo nějak trošku více zhuštěné prezentace co jsou na přednášce?

mohík

Příspěvek

udělejte to jako já, našrotil jsem se správné odpovědi z těchto otázek http://chemie-test.kvalitne.cz/...šest jsem jich tam měl a to mi stačilo na postup, na příklad jsem ani nešáh, vzorec tip a mám to za 3 a to mi bohatě stačí, jelikož chemii fakt nemusím http://chemie-test.kvalitne.cz/

newcoudi123

Příspěvek

přesně tak,já se učil taky z tohohle.ty otázky sou uplně stejný jako v testu.názvosloví sem měl nalepený pod ponožkou a krásně sem to jen opsal z nohy :D příklad sem nepočítal a dostal sem za tři

w.e.n.aaa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Tak ja se taky šrotil z te kouzelné stránky...příklady jsem se neučil :D a v testu jsem měl 6 otázek z té stranky..dal jsem je v pohode..a priklad jsem zacal "počítat" páč mě zbývalo dost času..a světe div se s pitomým vzorečkem ze zakladky m=M.n jsem dostal +2 body :D a vzorec jsem zkusil vyvodit..ale nepodařilo se...celkově za 2 :)

strojarhonza

Příspěvek

takze rikate ze se staci ucit z tech otazek co jsou na tom webu?

w.e.n.aaa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Jo a doufat :D

Jericho

Chemie

Příspěvek

Ahoj, marně se snažim najít vypočítané první cvičení z laborek, prosím o pomoc... už si začínám zoufat :( jestli to někdo má, prosím pomozte. Díky moc ICQ 192 521 412

Naposledy oživil Anonymous v 06. červen 2008, 09:18

Zamčeno

Zpět na „Archiv“