vykresy na KG - 1. semestr

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Mr. X

vykresy na KG - 1. semestr

Příspěvek

Udelali jsme blog, kam ukladame vykresy na KG udelany v autocadu, tak sem davam link, treba se to nekomu bude hodit.

Kód: Vybrat vše

www.cvut.wordpress.com

Valf

Příspěvek

Chlapi je to parada... Zachranili ste mi zivot... Akorat bych se chtel zeptat, v ktery verzi autocadu jste to delali... Mam 2002 a nejde mi to otevrit... Dik

Návštěvník

Příspěvek

mega husty!!!:)

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Je tam o tom jeden prizpevek. Delany to je ve verzich AutoCAD 2006 (DWG 2004) a AutoCAD 2007 (DWG 2007). Aby bylo mozny otevrit to ve starsich verzich, je potreba prevest si to na svoji verzi dwg (v tvym pripade na DWG2000 pomoci programu DWG True Convert 2007.

Mates
Zakladatel
Zakladatel

Příspěvek

tak to jste taky dobry borci, kdyz to nemuzete ukladat do starší verze automaticky, to pak skoro ztrácí smysl to někde zveřejňovat...pro vás to není žádná práce a ostatním to ušetří spoustu času, nehledě na to, že když si všechny výkresy budete ukladat ve formatu 2002, tak to ani vy s 2007 nepoznate...

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Diky za uznani :lol:

Pokud ty vykrey nekdo potrebuje jen aby se podival jak to ma vypadat a chtel to videt lip nez na tom super "projektoru" od cviciciho, muze si to stahnout v PDFku, ktery tam je taky. Pokud to nekdo chce pouze a jenom vytisknout a obtahnout tuzkou a nedelat nic, tak uz si muze dat aspon praci si to prevest. Naservirovat pod nos by to chtel kazdej, ale neco pro to udelat uz je horsi...

EDIT:
To ze DWG2002 neexistuje nema smysl ani resit. Jak jsem psal v prispevku vyse kolegovi, pro jeho autocad 2002 je potreba format dwg2000. Pro nas treba neni problem to ukladat v starsim typu DWG, ale dneska to ulozim do DWG2000 a zitra napise nekdo ze pouziva historickej ACad R14 a ja to budu ukladat zase pro jeho verzi? Nehlede na to ze vcera jsem jeden takovej DWG2004 o velikosti asi 160kB prevadel na format DWG2000 a soubor mel okamzite 4MB...ale to uz je otazka pro Autodesk, proc tomu tak je.
Naposledy upravil(a) Mr. X dne 12. prosinec 2007, 22:22, celkem upraveno 2 x.

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Nehlede na to ze tim ze si to muze clovek stahnout, tak mu usetrime spoustu casu, tak ho nezabije jednou venovat 5min instalaci programu True Convert a priste venovat 5s prevodu na starsi format. A uz ani nemluvim o tom ze si kazdy student muze nechat zaslat ZDARMA nejnovejsi verzi baliku programu od Autodesk (Inventor, Autocad, AutoCAD Mechanical) s licenci na 2 roky.

Návštěvník

Příspěvek

fakt dobrej web !!!! chválim!!! ale měl bych prosbu nebylo by možný naskenovat taky papíry ze cvičení od strany 40 do 65 ??? byl bych za to moc vděčnej. já vím , že je to na stránkach ale tam je pouze výsledek bez těch konstrukčních čar , který já bych potřeboval abych přišel na to jak to sestrojit . dík moc !!!

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

S tim bohuzel nepomuzu, nemam scaner a kolega myslim taky ne...

Naposledy oživil Anonymous v 01. červen 2008, 20:31

Zamčeno

Zpět na „Archiv“