ČMS1 - učitel Křička

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Slamik
V.I.P.
V.I.P.

ČMS1 - učitel Křička

Příspěvek

Zdravím, mám ČMS1 na druhý zápis a mám učitele Křičku. Z doslechu vím, že je to pohodář a zápočet u něj bude v klidu. Ale pro jistotu, jaké s ním máte zkušenosti?? Předem díky za odpovědi.

Mirdak
V.I.P.
V.I.P.

Re: ČMS1 - učitel Křička

Příspěvek

Co jste slyšel já tak totální flegmatik, vcelku na to sere. Podle mě je nejlepší volba Ing.Češpíro - ale tam už asi volno nebude.

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Křičku sem měl na projekt. Je to totální flegmouš, vcelku mu to je všechno jedno. Termíny nechává tak nějak plavat a pak na konci z toho má sám hlavu v pejru že nestíhá opravovat. Na Projektu sem se známku dozvěděl asi až měsíc a půl po odevzdání. Osobně mě to štvalo, mám rád když se dodržují stanovená pravidla, ale co člověk nadělá.
Follow your intuition and embrace the change!

rusjan
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já jsem Kříčku měla taky,je to spíše pro ty co potřebujou zápich a nechtějí se nic dozvědět noveho...je to flegmetik jak už bylo napsáno...když ukážete malou aktivitu a bude vás trochu videt neni problem dostat A za projekt kamarada....co to delal drive...

Pierre

Příspěvek

Já ho měl na ČMS1 taky a nakonec to ani neopravoval, protože si zlomil ruku, takže chtěl po každym vidět jen odpovídající počet výkresů a moc neřešil jejich správnost. Rozhodně si myslim že na započet je to tutovka.

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Díky za odpovědi

www.skodaoctavia.cz
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Jinak nedoporučuji Mskozy nebo jak se ten mongol jmenuje.
Celou dobu na to sere, že to ještě nemá opravené a pak Vám to na konci vrátí, že máte první blbě a tím pádem všechno a smolík. Udělal to více lidem.
http://www.skodaoctavia.cz/ Vše o Škodě Octavii na jednom místě

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

To mi Mossoczy udelal taky na prvni zapis, vse mi vratil skoro v poslednim tydnu. Vul

Zamčeno

Zpět na „Archiv“