Zdravim vsechny, chci se zeptat, zda Reznicek blize nespecifikovat, co by se mohlo objevit v prvnim testu na seminari?
Ci alespon zda nevite rozsah(zda jeden ci dva priklady a nebo i nejake teoreticke otazky ci odvozeni)
Dekuji:)
PP II streda seminar test
-
jukyn
- V.I.P.

- Jenda10
- V.I.P.

Re: PP II streda seminar test
Sice nevím o tom, že by to nějak blíže specifikoval, ale říkal, že to bude jako na semináři PP I, takže v prvním testu by asi měly být tři příklady v součtu za 10 bodů (odpovídalo by to probraný látce: jeden prut, jeden rám a jedna nádoba).
Co jsem koukal, tak v těch testech bývají zpravidla tři příklady + teoretický otázky, takže v prvním testu bych vzhledem k tomu maximu deseti bodů žádný odvození ani teorii nečekal, v dalších dvou testech je maximum 14 a 20 bodů, takže tam je ten prostor pro teorii větší. Ale to jsou jenom moje úvahy a postřehy z PP I, nic oficiálního
Co jsem koukal, tak v těch testech bývají zpravidla tři příklady + teoretický otázky, takže v prvním testu bych vzhledem k tomu maximu deseti bodů žádný odvození ani teorii nečekal, v dalších dvou testech je maximum 14 a 20 bodů, takže tam je ten prostor pro teorii větší. Ale to jsou jenom moje úvahy a postřehy z PP I, nic oficiálního
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)
-
jukyn
- V.I.P.

máš pravdu, každopádně děkuju a pokud ve středu jdeš, tak hodně zdaru a štěstí, bude potřeba:)
- Jenda10
- V.I.P.

Děkuju a tobě taky, určitě bude potřeba:-)
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)