Zápis předmětů do letního semestru

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Skotos
Veterán
Veterán

Zápis předmětů do letního semestru

Příspěvek

Jelikož jsem nikde nenašel termín zápisů předmětů do letního semestru 2011 (snad jsem nehledal špatně), tak jsem se byl zeptat Ing. Podaného.

Jak mi bylo řečeno, tak i zaměstnanci ČVUT jsou lidi a přes vánoce mají volno. Tzn. uspořádání rozvrhu jednotlivých kateder bude probíhat až v prvním týdnu zkouškového. Zápis potom v druhém týdnu, počínaje 10.1.2011. Během tohoto týdne by se měla objevit vyhláška, takže tato informace je předběžná.

james7

Re: Zápis předmětů do letního semestru

Příspěvek

Jsem v prvním ročníku navazujícího, je možný se přihlásit do letního když ještě nemám 20 kreditů?

khamul
Veterán
Veterán

Příspěvek

Vyhláška říká:
Studenti, jejichž zimní semestr byl prvním semestrem studia jejich současného studijního programu
(bez ohledu na zařazení do ročníku), musí pro povolení zápisu do letního semestru prokázat získání minimálně
15-ti kreditů (u bakalářského studia) resp. 20-ti kreditů (u navazujícího magisterského
studia).
Takže ti zápis předmětů potvrděj (a přístup do tvroby rozvrhu umožněj) až poté, cos získal 20 kreditů.

Mr.X_

Příspěvek

hele jak je to s technologiema? Od zápisu tam mam jedničku i dvojku ale měl jsem jenom dvojku. Mam si tu jedničku zapsat znova a nebo ne?

khamul
Veterán
Veterán

Příspěvek

To je taky někde všude psaný :mrgreen:
Všichni nastupující do prvního semestru si zapíšou jak základy technologie 1, tak ZT 2. Jedna část má 1, druhá část má 2. V dalším semestru se prohodí.
A ne, nezapisuješ si to znova. Myslím, že bys už v indexu měl mít tu technologii, kterou jsi teď neabsolvoval, předpřipravenou na letní semestr.

Mr.X_

Příspěvek

o tý první části tvojí odpovědi jsem už slyšel. Tu druhou jsem potřeboval vědět. btw. Měl jsem teď ZT2, u který mam zapsanej letní semestr a teď mi tam zbejvá ZT1, u který mam zimní semestr.. To asi hrotit nemusim ne?

Zamčeno

Zpět na „Archiv“