Díky za odpověď
technologický postup
-
7romano7
technologický postup
potřebuji uchopit hřídel na vyvrtávačku a mám už obroušené plochy. Je možné to uchopit do prizma nebo je nějaký jiný způsob abych uchytil hřídel a vyvrtal vnitřní díru?
Díky za odpověď
Díky za odpověď
- ..::TV::..
- Veterán

Re: technologický postup
uchopení do měkkých čelistí? něco takového?
nemáš obrázek?
nemáš obrázek?
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
7romano7
- cackler
- V.I.P.

díru nemůžeš vyvrtat už na soustruhu?
-
7romano7
na soustruhu se mi nechce dělat, chtěl bych se tomu vyhnout na soustruhu, protože dále budu počítat řezné rychlosti a další věci, když to udělám na vyvrtávačce tak se tomu vyhnu. Tak by mě zajímalo, zda to půjde nějak udělat.
-
diCarlo
- V.I.P.

Pokud si to dobře pamatuju, broušení vždycky až na konec, takže si osobně myslím, že to budeš muset vrtat už na soustruhu. Rozhodně bych si ve fabrice nekomplikoval život vymejšlením bejkáren jak to upnout, aby se to nepoškodilo. Navíc ta díra má docela velkej průměr, tzn. budou poměrně velký síly na upnutí. Měkký čelisti asi nééé
Jinak udělat jde všechno, takže to půjde i na vyvrtávačce, ale nebude to ono...