oborový projekt
-
salusa
oborový projekt
nevíte jak to bude s oborovým projektem na ISP(B3)? v kosu mám napsáno že to má 6 hodin týdně, ale nejsou vypsaný žádný paralelky. to je nějaká individuální konzultace k bakalářce?
-
frenk
- V.I.P.

Re: oborový projekt
Jasně, aspoň loni to takhle bylo. Normálně jsem se domluvil s vedoucím tématu a čas od času jsem mu poslal nějaký pokrok. Rozhodně tě nikdo nebude nutit být šest hodin ve škole a dělat na tom:)
- Jenda10
- V.I.P.

Když už se to tu řeší, tak se taky zeptám
Oborový projekt-ISP je teda formou konzultací, ale ještě někdy do konce dubna si máme zapsat předmět Bakalářská práce-ISP. To jsou taky konzultace, nebo regulérní hodiny, kde nám řeknou, jak to psát apod.?
Oborový projekt-ISP je teda formou konzultací, ale ještě někdy do konce dubna si máme zapsat předmět Bakalářská práce-ISP. To jsou taky konzultace, nebo regulérní hodiny, kde nám řeknou, jak to psát apod.?
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)
- ..::TV::..
- Veterán

podle mě je zapsání Bakalářské práce jen taková formalita...pro přijetí ke státnici potřebuješ zápočet z tohoto...a to taky znamená, že máš hotovou Bc. práci...
takže tento zápočet znamená, že máš hotovo
(něco podobného jako zápočet z Diplomová práce)
takže tento zápočet znamená, že máš hotovo
(něco podobného jako zápočet z Diplomová práce)
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.