ZT1 v letním
-
Arafeus
ZT1 v letním
Zdravím, mám dotaz na někoho z vyšších ročníků, zapsal jsem si technologii 1 v letním, v zimním jsem měl technologii 2, zaráží mě, že ale jsou vypsaný jen 4 cvika po 25 lidech a skoro všechny jsou plný, teda aspoň ty co nekolidujou s přednáškou z matematiky, která má jen jeden vypsanej termín, stalo se vám to taky? vypisovali pak další termíny?
- honzamo
- V.I.P.

Re: ZT1 v letním
No pokud všechny nejsou plný, tak už asi nový nevypíšou, ale kdo ví... Ono stavět rozvrh v tuhle dobu dle loňské kamarádovy zkušenosti skoro nejde. Mě se to naštěstí povedlo hned po otevření zápisů, ale během tejdne byly nejlepší termíny hned plný.
Jinak přednášky z matiky jsou naprosto zbytečný. Pokud budeš mít na cvika někoho dobrýho jako Kittlerovou nebo Bendovou, tak je to naprosto v pohodě.
Jinak přednášky z matiky jsou naprosto zbytečný. Pokud budeš mít na cvika někoho dobrýho jako Kittlerovou nebo Bendovou, tak je to naprosto v pohodě.
- ..::TV::..
- Veterán

napiš na ústav, že to mají plný a třeba něco přidají 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
- Sonny Burns
- V.I.P.

presne, napis mail na ustav nebo tutorovi predmetu, nebo si pak zajdi na cviceni jestli tam muzes chodit jako 1 clovek navic. co si pomatuju tak jim to je uplne jedno. co sem chodil na cviceni tak si tam tak poruznu chodili i lidi z jinejch terminu cviceni a uplne v pohode.