SK1 - Ing. Starý
-
Arafeus
SK1 - Ing. Starý
Zdravím, neměl někdo z vás ing. Starého? Jak s ním probíhala cvičení? díky za info.
- Jizah
- V.I.P.

Re: SK1 - Strojírenské konstruování I
pokud se opravdu ptáš na SK1, tak bezproblémově.. akorát chtěl všechno kreslit ručmo. Zápočet dostaneš v okamžiku, kdy odevzdáš všechny výkresy, klidně i pár týdnů dopředu. Můžu doporučit
a still more glorious dawn awaits. Not a sunrise, but a galaxy rise. A morning filled with 400 billion suns. The rising of the milkyway
-
Arafeus
Re: SK1 - Ing. Starý
no spíš mě to zajímá teď kvůli SK2, mám na výběr mezi ním a Pospíšilem, tak zjišťuji stav 
- ..::TV::..
- Veterán

SK1 nebo SK2...to bude to podobné...Pospíšil...když chceš vědět, tak proč ne 
edit....jasně že Pospíchal
edit....jasně že Pospíchal
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
anne
- V.I.P.

Pospíšila neznám, to takhle Pospíchala.. to bych vážně pospíchala - někam jinam 
Starý je to mlaďas, maximálně v pohodě, nehází klacky pod nohy, nic si tam nekompenzuje..
měla jsem ho 2x, můžu jen doporučit.
Starý je to mlaďas, maximálně v pohodě, nehází klacky pod nohy, nic si tam nekompenzuje..
měla jsem ho 2x, můžu jen doporučit.
-
Arafeus
děkuji všem za názor...