Projekt/Projekt A

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
David88
V.I.P.
V.I.P.

Projekt/Projekt A

Příspěvek

Ahoj, na studijním oddělení jsem si dnes podal žádost o přestup z bakalářskýho studijního programu strojírenství B2341 na Teoretický základ strojního inženýrství B2342 od akademického roku 2011/2012 - prodlužuji si studium a chci ho ukončit v roce 2012 (všechny předměty Alfa pro 1. a 2. ročník mám už hotové). Teď mám zapsaný projekt a nevím jestli ho vyškrtnou a místo toho si zapsat Projekt A. Ptal jsem se na to na studijním oddělení a tam mi bylo řečeno, že i pro program B2342 je Projekt povinný. V rozvrhu ale všichni kdo studují program B2342 mají zapsaný projekt A :?: Předem děkuji za odpověď

Jenda10
V.I.P.
V.I.P.

Re: Projekt/Projekt A

Příspěvek

Osobně si myslím, že mezi Projektem a Projektem Alfa nejsou zase tak markantní rozdíly, konkrétně nám říkal Dynybyl, že nám asi "odlehčí" šnekovku, jinak to bude víceméně obdobný. Čili jestli budeš končit až příští rok, tak v se v tuhle chvíli nezabýváš bakalářkou, a tím pádem asi budeš absolvovat normální Projekt. Jestli jsem to správně pochopil, tak Projekt Alfa vzniknul a priori jako doplněk bakalářky, a potom kvůli paralelnímu ukončení studia tříletých bakalářů (což se tebe teď netýká). Nicméně bych se na tohle radši ptal ve vyšších patrech :)
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)

David88
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Mam strach z toho, že až letos absolvuji Projekt, tak mi někdo příští rok při zápisu do letního semestru řekne, že pro program B2342 je povinný projekt A (21325A2) a né projekt (2132502). A pak budu muset absolvovat ještě projekt A (i přes to, že je to úplně to samý). Pokud to neví ani na studijním oddělení, tak nevim kde se mam zeptat??

Infinitka
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ahoj,
jak už psal Jenda10, tak rozdíl je opravdu snad jen v tom, že Projekt A je trochu odlehčený, že neděláme šnekovku úplně celou, ale jen nějakou část, abychom stíhali i bakalářku. Z tohoto pohledu by tedy neměl být problém, když absolvuješ normální Projekt. To ovšem nezaručuje, že by si pak neměl problémy třeba s tím, že to má třeba jiný kód. Osobně bych ti asi doporučovala kontaktoval Řezníčka případně Dynybyla, aby ti to řekli přesněji :)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“