Zdravím,
jelikož si hodně lidí (ať už z důvodu nedůvěry nebo jistoty) dává přihlášky nejen na tuto školu, ale i do Plzně a vyskytly se zde jisté problémy ohledně termínů přijímacího řízení, zajel jsem dnes dopoledne osobně do Plzně.
Věc se má tak, že studenti v prvním i druhém kole (náhradní termín) přijímacího řízení mají stejné podmínky pro přijetí. A jelikož my máme chytře státnice až koncem srpna, nestihneme první červnové termíny přijímacího řízení v Plzni. Paní Duffková ze studijního mi tedy poradila normálně si podat přihlášku, zaplatit poplatek a čekat na dopis s termínem řádného přijímacího řízení. Proti němu se pak emailem, dopisem nebo osobně odvolat z důvodu pozdních státnic a čekat na dopis o náhradním termínu.
Na náhradní termín pak vzít klasicky bakalářský diplom nebo jeho kopii a výpis absolvovaných předmětů uznaný naším studijním. V Plzni nejsou přijímačky, ale přijímací pohovor s proděkanem.
Navazující studium ZČU Plzeň
- Skotos
- Veterán

-
k
-
Vaňous
- V.I.P.

Re: Navazující studium ZČU Plzeň
Taky díky za info, ale ještě jak to je s tím přijímacím pohovorem s proděkanem? Neříkali, jestli je to spíše formalita nebo tak něco?
Díky
Díky
- Skotos
- Veterán

Přiznám se, že nevím. Je jasné, že tě nebude z ničeho zkoušet, nejspíš se tě zeptá na takové ty věci proč chceš studovat to a to. Potom si určitě projedou studijní výsledky.
Ale vzhledem k tomu, že předpokládají jenom 150 studentů do navazujícího, všechny taky asi nevezmou..
Ale vzhledem k tomu, že předpokládají jenom 150 studentů do navazujícího, všechny taky asi nevezmou..
- sete
- V.I.P.

taky budu podávat přihlášku i na ZCU a přemýšlím jestli ji dát na denní, nabo na dálkové studium.
Zajímalo by mě, které dny probíhá výuka u dálkového studia.
A u denním studia jak to je s předměty, jestli si mohu dělat rozvrh sám a jestli jde udělat aby měl člověk všechnu výuku např jen ve třech dnech v týdnu.
Pokud o tom něco víte, budu rád za odpovědi, díky
Zajímalo by mě, které dny probíhá výuka u dálkového studia.
A u denním studia jak to je s předměty, jestli si mohu dělat rozvrh sám a jestli jde udělat aby měl člověk všechnu výuku např jen ve třech dnech v týdnu.
Pokud o tom něco víte, budu rád za odpovědi, díky
-
k
Je potreba pro podani prihlasky ten vypis predmetu nebo az pak na nahradni termin? Diky
CAS - Computer Aided Student
- Skotos
- Veterán

Ten přinést až k přijímacímu řízení.
Na ZČU stačí přihláška + přihláška 2. priority pro další obor a potom poplatek 500,- k přihlášce s prioritou 1.
Na ZČU stačí přihláška + přihláška 2. priority pro další obor a potom poplatek 500,- k přihlášce s prioritou 1.