jak se oblict na zkousku? :)

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
kašpi

jak se oblict na zkousku? :)

Příspěvek

je potreba mit samo nebo muzu prijit normalka? abych nebyl za exota:D

Mates
Zakladatel
Zakladatel

Příspěvek

To zalezi na co jdes. Jestli na matiku, tak je to celkem jedno, jestli jdes na ustni tak minimalne slusneji nez obvykle tzn. aspon kosili.
Pokud si vezmes sako k jeanam a teniskam, tak budes asi za nejvetsiho exota. Bud si vem vsechno tak jak to ma byt a nebo nic. Alternativou je kalhoty s kosili a botama, misto saka svetr (kravata nemusi byt).
Taky je dulezity jak se obleka tvuj zkousejici a jaka je věková kategorie...

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

taky zalezi jaky sako, ja nosim sportovni sako s rozhalenkou a dzinama s teniskama, ale je fakt ze k ucitelum ze stary skoly to neni ono ale myslim ze je to uplne jedno, nikdy mi nikdo na obleceni nic nerek a zkousky mam vsechny :D

Mates
Zakladatel
Zakladatel

Příspěvek

Ono ti asi ani nikdo nic rict nemuze... ale taky neprijdes za 60-ti letym profesorem a nereknes mu "dobej vole, jak je?"
Tak to bych asi prirovnal jako jit na ustni zkousku v kratasech a v natelniku k cloveku, ktery nosi kazdy den oblek :-)
Dalsi veci je jestli potrebujes tahaky, protoze na ty je oblek dobrej :-)

coudy

Příspěvek

sme voe strojaři.tady každej kouká do hlavi a ne jak vypadáš

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

coudy píše:sme voe strojaři.tady každej kouká do hlavi a ne jak vypadáš
Tak ty se radši obleč...:P (nedalo mi to :twisted: )

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Pravda je taková, že pokud máš pocit, že tě nemůžou nikdy vyhodit, protože předmět už více znát nemůžeš, tak můžeš v klidu přijít v teplákách. Předpokládám, že tahle varianta mnohokrát nenastane a tak je příhodné dát prázdnu v hlavě alespoň pořádnou fasádu. Osobně chodím v plné polní na drtivou většinu zkoušek, nic se tím nezkazí. Ale za těch pár let už oblek beru jako montérky, takže mi to nevadí a neřeším to... Ale pokud by jsi se v obleku cítil jako exot, tak si vezmi něco v čem ti bude při zkoušce pohodlně a neřeš to...
Per aspera ad astra...

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

Styxer píše:
coudy píše:sme voe strojaři.tady každej kouká do hlavi a ne jak vypadáš
Tak ty se radši obleč...:P (nedalo mi to :twisted: )
Obrázek

kašpi

Příspěvek

s tim exotem jsem myslel, ze tam budou mit vsichni sako a ja jedinej ne nebo naopak.. du jen na zkousky z matiky a konga, takze to asi vyresim slusivou kosilkou a dzinama.. dik za rady, hodne stesti u zkousek at uz v saku nebo teplakach:)

btw: tohle forum je fakt libice. nikoho ve skole neznam, protoze tam chodim jak je potreba abych mohl prejit na stavebku a diky tomuhle foru to mam fakt snazsi. takze dik jeste jednou:)
Bike or die!

Yaris

Příspěvek

kašpi píše:s tim exotem jsem myslel, ze tam budou mit vsichni sako a ja jedinej ne nebo naopak.. du jen na zkousky z matiky a konga, takze to asi vyresim slusivou kosilkou a dzinama.. dik za rady, hodne stesti u zkousek at uz v saku nebo teplakach:)

btw: tohle forum je fakt libice. nikoho ve skole neznam, protoze tam chodim jak je potreba abych mohl prejit na stavebku a diky tomuhle foru to mam fakt snazsi. takze dik jeste jednou:)
Tak v prvním semestru jsem sako ani jednou nevytáhl, když nebyla žádná ústní..Na matiku a kongo stačí mikina a rifle..:-)

//Pokud odpovídáš na poslední příspěvek nepoužívej citování (quote)!!
//Mates

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

kosile nebo svetr bohate stacej si myslim :)

David

Příspěvek

Každej podle toho jak se cítí. IMHO není oblek taková hrůza, abyste se párkrát ročně nemohli přemoct. Samozřejmě pokud se v tom cítíte jak na skřipci, tak v rámci optimální pohody asi radši slušnou košili a džíny, ale já osobně beru oblek tak nějak automaticky i na zkoušky kam bych nemusel a nijak mi to neva... A jedinej jsem nikdy nebyl :-)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“