mechanika 1.22

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
mechanik

mechanika 1.22

Příspěvek

prosim o pomoc s ulohou 1.22 (pohyb bodu), pokud ji nekdo mate, poslete ji prosim. Dekuji predem

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Tak třeba napiš s čím si nevíš rady,pošli sem obrázek ať ti s nečim aspoň pomůžem, a do háje sem přestaňte spamovat ŽE BYSTE JAKO NĚCO ZADARMO CHTĚLI. Tak s tim začni a až nebudeš vědět tak pošli co máš a třeba Ti někdo řekne další krok... Tak jednoduché ..
Follow your intuition and embrace the change!

mechanik

Příspěvek

Ahoj, problem je v tom, ze ani netusim, jak zacit. Napadlo me, ze si to nakreslim v obecne poloze, nasel jsem si taky vzorce pro pohyb po kruznici x=rcos(fi) a y=rsin(fi) a pohyb po primce s=vt+so, ale nevim jak je dobre pouzit a dat je dohromady. Prikladam zadani, tak kdyz bude nekdo tak hodny a nakopne me psravnym smerem. diky
Přílohy
mech.doc
(23.5 KiB) Staženo 211 x

pepik

Příspěvek

nemam moc cas nad tim premejslet, ale nakresli si ten valec pootocenej o par stupnu...pride mi, ze zakladem asi bude muset bejt vyjadreni pohybu bodu A-to by nemel bejt problem. Pak si zjistit uhel mezi tyci a zemi a snad dojdes k reseni...

mechanik

Příspěvek

Ahoj, omlouvam se, ze zase otravujji s timto prikladem, ale stale se mi nepodarilo s tim hnout. Zacinam byt zoufaly, tak kdyby nekdo vedel, co s tim, napiste prosim. Nemam ani poneti, jaky vzorce pouzit, kinematika ve skriptech je pekne na h**** a na netu jsem taky nenarazil na nic, co by mi pomohlo, tak predem dekuji vsem, co mi pomuzou.

Save

Příspěvek

mechanik píše:Ahoj, omlouvam se, ze zase otravujji s timto prikladem, ale stale se mi nepodarilo s tim hnout. Zacinam byt zoufaly, tak kdyby nekdo vedel, co s tim, napiste prosim. Nemam ani poneti, jaky vzorce pouzit, kinematika ve skriptech je pekne na h**** a na netu jsem taky nenarazil na nic, co by mi pomohlo, tak predem dekuji vsem, co mi pomuzou.
Heled ale od toho jsou prece ucitele na ustavu aby ti s tim pomohli. Zvyknete si chodit na konzultacky kdyz si s necim nevite rady. Já vzdycky delal referaty na Karlaku ve studovne a kdyz jsem neco nevedel tak jsem skocil za roh na ustav a bylo to za chvili hotovy a vcelku jsem to i chapal. Ne to tady tri tydny po zapoctech honit na foru ze nevis jak s tim hnout. Navic mam pocit ze to neni az tak tezky,jestli si chodil na cviceni tak musis mit v sesite urcite podobnej priklad. Ale vidim to tak ze si to nakreslíš v nějaký obecným bodě,zavedeš si nějakej úhel fí, a pak už to bude samej trojúhelník,sinus,cosinus a nějak se k té poloze bodu D v zavislosti na tom úlhlu fí musíš dostat,to mi neříkej že s tím ani nehneš.

Zamčeno

Zpět na „Archiv“