Strojnicke tabulky- Drastik
- strojarhonza
Strojnicke tabulky- Drastik
Nemate nekdo strojnicke tabulky od Drastika? koupil bych je.
-
David
-
Lemondog
- Veterán

-
David
Obsáhlejší jsou, ale například problematika převodů atd. je tam docela "ošulená", respektive je tam odkaz na jakýsi druhý díl, kde se věnují převodům. Drastíkovy tabulky jsou fajn na TKčko a něco je tam více do hloubky, na druhou stranu, já jsem s tabulkama od Drastíka "narazil" (naštěstí byly jen půjčené) hned na KON1 - pamatuju si, že jsme tam dělali jakousi řemenici a v Drastíkovi byl vážně jen odkaz na další díl tabulek, zatímco v Leinveberovi jsem to našel v pohodě... A nezklamaly ani při KONII, III, ČMSI a II a ani při různých předmětech typu PRO/PROII
Pokud chceš jedny tabulky, se kterýma tu školu projdeš, tak jednoznačně Leinveber
Pokud chceš jedny tabulky, se kterýma tu školu projdeš, tak jednoznačně Leinveber
- Boeing 747-400
-
kelibor
tabulky
Toho Drastíka potřebuješ k testu na TK, protože v těch ostatních chybí nějaké údaje k závitům, ale ty si můžeš vytisknout ze stránek ústavu (asi 2 strany), které si vložíš do Leinvebera a Vávry. Tak to teda udělam já, protože s těmahle tabulkama jsem spokojenej a nebudu kvůli jednomu testu kupovat další.
- ALbi
- Čestný strojař

-
David
Za nás si tam lidi i na férovku opsali ty příklady (stručně zadání aby "poznali kterej to je" a výsledek) co na KON kolovaly. Podvádět se sice nemá, ale "když vy na nás debilním testem, my na vás upgradovaným Leinveberem" 
Tyhle tabulky maj krásně prázdnejch stránek na poznámky na konci (minimálně to starší zelené vydání
)
Tyhle tabulky maj krásně prázdnejch stránek na poznámky na konci (minimálně to starší zelené vydání
- ALbi
- Čestný strojař

-
kelibor
TK
Taky si myslim. Tyhle věci se dle mého názoru naučí člověk při konstruování prakticky, ale učit se to nazpaměť je přece blbost. Jestli TKáčko stojí na tom, že znam normy tloušťky čar, tak teda nevim. 
- GReddy
- Veterán