Chemie - cislo testu

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Mr. X
Sponzor
Sponzor

Chemie - cislo testu

Příspěvek

Mohl by prosim nekdo kdo to uz psal napsat svoje cislo zadani v kterem byl dostacujici pocet tech vypracovanejch otazek z internetu? Slysel jsem ze je to dost o stesti a nekde jsou treba jen 3 a nekde i 7...

Cisla zadani se prej losujou, tak by se to mohlo hodit...jestli to tak teda fakt je.

mekánik
Veterán
Veterán

Příspěvek

Nevím, jestli test probíhá stejně u všech zkoušejících, ale já si tahal zadání ze štosu - vytáhneš a píšeš, nic neovlivníš. K čemu ti bude vědět, která čísla jsou provařenější? Myslíš fintu - fuj třináctka, tu nechci? :lol: Těžko. Nauč se názvosloví a počítání (v podstatě jen 2 vzorce) a máš 4 body doma. To by v tom byl :twisted: abys z toho zbytku nechytil 2 bodíky (nebo kolik to potřebuješ) z profláklejch otázek.

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Presne tak jsem to myslel :) a konkretne o zminovany 13 jsem slysel ze je fakt spatna :D No a prave v tom stosu zadani jsou prej videt i cisla tech zadani, ale mohla to bejt spis nahoda...tak nic :) snad budu mit stesti, jsem absolutni antichemikar.

kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Hele já sem se to naučil z toho netu a pohoda.Je pravda že se mi shodovali asi 4-ale většinou to jde logicjy odvodit...Stačí když se hlavně u těch rovnic! nebudeš učit,že to je za a,b...ale nauč se princip-co je vlevo je př. ve jmenovateli a s timhle koeficientem a rovnice má smysl jen pokud je obousměrná (<=>) a tak...Jinak pokud se dozvíš čísla testů,tak je dobrý si sednout dopředu-losujou se a jde odpředu...Ale pokud máš tahák...i když u nás vlastně seděl a kontroloval vzadu! Já měl myslim 41 nebo 43

Malco

Příspěvek

dneska sem si vytahl test cislo 1 a po 3 minutach sem odchazel s dvojkou :)
priklad a ani nazev toho prvku sem nedelal...

Zamčeno

Zpět na „Archiv“