Zdárek lidi mám dotaz co mám dělat když jsem neudělal první termín technického kreslení a teďka se ze zdravotních důvodů nemůžu dostavit na další termíny dá se to zapsat jako celej předmět někdy jindy ???
//Přesunuto do Hlaví diskuze - viz Pravidla
//ALbi87
Technické kreslení
-
zych@fs
- ALbi
- Čestný strojař

No pokud to chápu správně,tak nestíháš ze zdravotních důvodů ukončit předmět před kontrolou(koncem semestru). Tam by se možná dala uplatnit vyjímka ,kterou si musíš dojednat na studijním,že jsi nemohl ze zdravotních důvodů absolvovat tento předmět a oni Ti ,pokud k tomu svolí,prodlouží zkouškové období a dostaneš tuším 2 týdny navíc k úspěšnému složení.
Je nutné mít to potvrzené od doktora,plus jim říct jak se má situace. Až se uzdravíš jim tohle říct a oni by ti měli vyhovět. Víc nevim.
Je nutné mít to potvrzené od doktora,plus jim říct jak se má situace. Až se uzdravíš jim tohle říct a oni by ti měli vyhovět. Víc nevim.
Follow your intuition and embrace the change!
Follow your intuition and embrace the change!
-
Lemondog
- Veterán

Než bych přistoupil k tomuhle úřednickému řešení, radši bych se nejdřív zeptal na ústavu, jestli nebudou termíny ještě během letního semestru a zkouškového. No ono by bylo sice pěkný, že ti protáhnou zkouškový na studijním, ale pokud pak nebude vypsaný termín, tak ti to stejně nepomůže. Předpokládám, že ještě pár termínů vypíšou...
Per aspera ad astra...