zapis na dalsi semestr

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
mp

zapis na dalsi semestr

Příspěvek

radny termin jsem uz prosvihl, ale do kdy je mozne se zapsat si dalsi semestr (s poplatkem za predmety?). Je to mozne jeste pristi tyden?

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

Zítra na studijnim ?

mp

Příspěvek

zitra se mi to prave moc nehodi, tak se ptam na ten pristi tyden. Je to napsane nekde na webu, nebo tak?

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

V rychlosti jsem našel TOTO.
Jestli jsem to správně pochopil z minulých let, tak budeš mít ještě určitě 14 dní na zapsání předmětů do indexu, ale samozřejmě za cash ;)

mp

Příspěvek

diky

kelibor

zápis

Příspěvek

Mě se to nějak nezdá, taky ještě nemam potvrzené předměty referentkou a je to přece blbost, aby to šlo jen do 15.2., když zkouškové je do 22.2. já třeba byl ještě včera u zkoušky a spoustu lidí také. A potvrdit zápis by měla až po uzavření předcházejícího semestru. Řikali kluci, že tam byli taky po termínu a nic po nich nechtěli. Já si taky včera jel potvrdit zapsané předměty, Bohužel studijní oddělení opět zazářilo. ZAVŘENO. To je takový problém v 21. století na web napsat, že bude oddělení zavřeno. Neni to poprvé. Nevim, ale nevztahuje se ta platba až k datu 7.3. nebo kdy to tam je napsáno?

Prekel
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Ono to na webu je, od stredy myslim (jako nahrada bylo SO otevreny dnes do 11.30). Mezi 18.2 a 7.3. si nelze zapsat predmety v KOSu, musis na studijni - do 7.3. bezplatne. Viz prehledne na: http://www3.fs.cvut.cz/web/index.php?id ... =1215-1685 - 8. vyhlaska

kelibor

SO

Příspěvek

Jo? A že nikdo nikam nic nenapsal, na dveřích bylo ve čtvrtek napsáno, že je čtvrtek a pátek zavřeno.

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Jeste v utery 19.2. jsem si normalne mohl zapsat predmety v KOSu, ve stredu jsem na studijnim zjistil ze je zavreno a nahradni oteviracka v patek a v patek mi to na studijnim zdarma potvrdili...

V tech jejich terminech a vyhlaskach aby se prase vyznalo...

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 03:26

Zamčeno

Zpět na „Archiv“