chyba v KOSu

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
kelibor

chyba v KOSu

Příspěvek

Zdravim,
Byl jsem minulý týden u zkoušky z matematiky B, udělal jsem ji za 2 a do KOSu mi zapsali A i B za 2, v pátek se tam dokonce objevilo B za 2 a A za 4. Ze studijního oddělení mi zatím neodpověděli, jako vždy. Nestalo se Vám někomu něco podobného?

kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Tak to ti opravili a už je to dobře,takže se ti možná ani neozvou...
Když si dělal zkoušku z mat-B,tak ta 2 normálně platí,ale zároveň máš z mat-A klasifikaci 4 a nedostaneš jen ty 4 plusový kredity...takže zkoušku máš splněnou na úroveň B,máš 8 kreditů,ale úroveň A si nesplnil,takže proto ta 4.

kelibor

4

Příspěvek

To je teda celkem blbý, protože ta 4ka se započítává do průměru a já u áčkový zkoušky nebyl a chystam se na ni později. Na vývoji techniky jsem nebyl vůbec a žádnou čtyřku tam nemam.

Styxer
Veterán
Veterán

Příspěvek

Koukám, že tady někdo při cvičení z MAT neposlouchá :D Když uděláš jen B úroveň, tak automaticky máš z A úrovně za 4.
S Vývojem t. toto rozdělení vůbec nesouvisí,

kelibor

re

Příspěvek

A když si to áčko dodělam tak mi ta 4 z průměru zmizí nebo se to už bere jako pokus? Na cvičení jsem o tom nic neslyšel, ono je to letos prvně a jsou z toho taky nějaký vedle. Ani v těch vyhláškách jsem si toho nevšim. Ty béčka se teda moc nevyplatí, ani v tom moc velký rozdíl neni.

Zamčeno

Zpět na „Archiv“