KON III-Prevodova skrin

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Mike

KON III-Prevodova skrin

Příspěvek

Ahoj

Nema nekdo z lonskeho roku tenhle výkres pokud jj mohl by se mi sem ozvat určite se nejak domluvime

Honza46

Kon 3 - převodovka ionizatoru

Příspěvek

Cau, pokud mas na mysli tu prevodovku ionizatoru,tak tu jsem loni delal u Cervenky, mam komplet vypracovanou ulohu v Inventoru a vyrobaky vsech vykresu v CADu, prevod je pomoci klasickeho svarovaneho retezu.

Mike

Příspěvek

Když tak tady je ten obrázek jak to vypada

http://strojar.com/download.php?id=431

gunx

přeovodovka

Příspěvek

Jo, tak presne tohle jsem loni delal u Cervenky, koho na to mas ty?

Mike

Příspěvek

Uhlíře

Moonik

Příspěvek

mohl by sem nekdo dat odkaz jiz na vypracovany prevod ? nemam moc velkou predstavu jak to vyresit.

dik

Mike

Příspěvek

Pokud ma tohle nekdo , už vypracovane z predchozího roku mohl by se mi ozvat na email prosím abychom se nejak domluvili byl bych moc vdečný

email je:17Mike17@email.cz

Mike

Příspěvek

Pokud ma tohle nekdo , už vypracovane z predchozího roku mohl by se mi ozvat na email prosím abychom se nejak domluvili byl bych moc vdečný

email je:17Mike17@email.cz

motys

ehm...

Příspěvek

pokud budete někdo té lásky, tak se mi PROSÍM taky ozvěte na mail - radim.motyka@gmail.com - mám sice mírnou...podotýkám MÍRNOU :roll: představu, ale každý nápad se hodí...takže kdo to už má vypracováno, prosím, ozvěte se a určo se nějak domluvíme :wink: ....jo nebo můžete taky na ICQ - 334 697 443

dík moc lidi :shock:

sliaco

Katalogy

Příspěvek

ak ma niekto katalogy na suciastky ktore sa hodia na prevodovu skrinu please poslite link

Naposledy oživil Anonymous v 01. červen 2008, 21:26

Zamčeno

Zpět na „Archiv“