Základy technologie I - predtermin
-
Savier
Základy technologie I - predtermin
Zdravim, jsem v prvaku a v prvnim semestru jsem mel ZT II. Na zacatku byla moznost jit na predbeznej test, tak by me zajimalo jestli to plati i o ZT I v letnim?
-
Lemondog
- Veterán

-
Savier
- GReddy
- Veterán

To jsme radi ze jsi se presvetsil
kdyz jsem absolvoval ZT I ja tak to tusim neslo, jen ZT II, pravidla se meni v prubehu, ale co nechapu je to ze ZT II mela pulka prvaku a ani jeden neni schopnej sem napsat jestli ten test v predterminu byl nebo ne... takhle to je se vsim, odpovidaji jen admini, modi + par snazivych normalnich lidi..prijde mi jakoby porad lidi nechapali k cemu tohle forum slouzi, asi pred rokem jsem byl ve spoluzacich s dotazem ohledne zkousky z fyziky I (o strojar.com jsem nemel paru),30 lidi se na to kouklo a nikdo nenapsal ani carku... Tenhle rocnik bude asi hodne silnej na lidi typu pospichal, vogel a podobně
kdyz jsem absolvoval ZT I ja tak to tusim neslo, jen ZT II, pravidla se meni v prubehu, ale co nechapu je to ze ZT II mela pulka prvaku a ani jeden neni schopnej sem napsat jestli ten test v predterminu byl nebo ne... takhle to je se vsim, odpovidaji jen admini, modi + par snazivych normalnich lidi..prijde mi jakoby porad lidi nechapali k cemu tohle forum slouzi, asi pred rokem jsem byl ve spoluzacich s dotazem ohledne zkousky z fyziky I (o strojar.com jsem nemel paru),30 lidi se na to kouklo a nikdo nenapsal ani carku... Tenhle rocnik bude asi hodne silnej na lidi typu pospichal, vogel a podobně
- Styxer
- Veterán

-
sniper
- V.I.P.

Ahoj,tak já to konečně uvedu na pravou míru, v prvním semestru jsem měl ZT1 a předtěrmínový test nebylo možnodělat muselo se odchodit cvičení se 100% účastí a test se dělal na konci byl velice lehkej, na to aby se test udělal neni třeba chodit na přednášky (alespoň pro ty z průmyslovek).A teď mám ve druhém semestru ZT2 a tem lze předtermín dělat, zuítra na něj du 
- GReddy
- Veterán

-
dempo