INVENTOR

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Darkover
V.I.P.
V.I.P.

INVENTOR

Příspěvek

Zdravim, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jakej je rozdíl mezi Inventor Professional 11 a Inventor Professional 2008.
Chystám se stáhnout tu legální studentskou verzi a nevim, kterej z nich mám dát.

Předem díky za odpověď
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton

TOMik

Příspěvek

ja netusim,ale je to dost pravdepodobne, ze to je totez...nebot 2008 udava rok vydani a stejne tak se pocitaji verze vydani...ovsem hlavni obchodni nazev je 2008, nebot na te moji studentske verzi je 2008...ale jistotu urcite nemám... :wink:

santa_cruz

Příspěvek

Inventor 11 je predposledni verze a inventor 2008 je posledni nejnovejsi verze. Pokud jedes na win Vista tak doporucuji Inv 2008, neni snim na Vistach zadny problem.

Mlyeko

Příspěvek

Inventor 2008 byl vytvoren jen kvuli Vistam. Takze ja bych doporucoval stajne 11 ;-)

Darkover
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Díky moc všem za odpověď.....já mám Visty, takže už tahám 2008
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton

petaa

Příspěvek

Inventor 2008 je nejnovější verze a rozhodně nebyl udělán jen kuli Vistám :!:
Obsahuje plno nových funkcí.. ale jak je to i u Mechanicalu...když něco nakreslíš v 2008 tak to neotevřeš v Inventor 11, který je ve škole (někde myslím je ještě i 10). Takže to v 2008 musíš uložit ve starším formátu.

btw. pro tisk je nejlepší uložit doma do PDF a pak to je ve škole při tisknutí bez problému 8)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“