Kredity

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
sniper
V.I.P.
V.I.P.

Kredity

Příspěvek

Ahoj, chci se zeptat jestli když jsem v prvním semetru získal 40 kreditů, tak jestli musím ve druhém semetru získat to minimum 15 kreditů nebo jestli se to jako převede a už mam prostě získanech 30 kreditů za ročník a postupuju dál do třetího semestru.?

kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Je to na ho...taky sem si myslel,že pohoda,ale podmínka v 1. ročníku je 15 kreditů za semestr=sou ti k ničemu...a ve druhom ročníku a dál už 20 kreditů za semestr!

luc

Příspěvek

Myslím, že ve vyhlášce "O kontrole plnění studijních povinností" je to napsáno dost jasně.

Prekel
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Zda se mi to, nebo je v te vyhlasce jasne nenapsano, ze 30 kreditu potrebnych k postupu do druheko ak. roku muzes ziskat v jakymkoliv semestru?

Mlyeko

Příspěvek

Prekel píše:Zda se mi to, nebo je v te vyhlasce jasne nenapsano, ze 30 kreditu potrebnych k postupu do druheko ak. roku muzes ziskat v jakymkoliv semestru?
nezda. ja ziskal 28 v prvnim a pak jsem uz na to trochu vice dlabal jakmie jsem presahl hranici 30 ;-)

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Proč řikáte každej něco jiného?

Mlyeko

Příspěvek

sniper píše:Proč řikáte každej něco jiného?
ja pisu tak jak to mam ja a jak jsem to mel a studuju dal takze to je asi dovoleny ne ? podminka co ja vim byla pouze za 1 semetr udelat 15 kreditu a celkove 30, a pak za kazdy dalsi akademicky rok 40 kreditu. tak toje dle me a i dle vsech dostupnych vyhlasek atd...

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Diky za odpověď z praxe, když to řikáš tak to bude skutečně pravda.

cervinj1

Příspěvek

ja pisu tak jak to mam ja a jak jsem to mel a studuju dal takze to je asi dovoleny ne ? podminka co ja vim byla pouze za 1 semetr udelat 15 kreditu a celkove 30, a pak za kazdy dalsi akademicky rok 40 kreditu. tak toje dle me a i dle vsech dostupnych vyhlasek atd...
Presne takhle to je... Aspon za me to tak bylo 8)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“