KON I - poptávka - Montážní jednotka 11

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Buchy

KON I - poptávka - Montážní jednotka 11

Příspěvek

Chtěl jsem se zepat,zda nemáte někdo montažku č.11,podélný posuv,z toho zadání se toho moct zjistit nedá.Předem dekuji
crazy_shadow@centrum.cz

//Přesunuto z ročníkové sekce
//viz pravidla
//ALbi87

Buchy

Montážka č 11

Příspěvek

stále sháním 11ku,ale nedaří se sehnat. Jde hlavně o rozmery,ostatni se nejak poda :-),ale pokud by byla celá,bylo by to fajn.

Archmagi

Re: Montážka č 11

Příspěvek

Ahoj, mám stejný problém, nedaří se mi sehnat nikdo kdo má 11 vypracovanou, kdyby se někdo našel, dejte vědět. Děkuji!

Návštěvník

Příspěvek

TEĎ JÍ DĚLAM U FÍRY UŽ JÍ MAM HOTOVOU, JO TO ZADÁNÍ JE TROCHU ZMATEČNÝ ALE KDYŽ TO ČLOVĚK POCHOPÍ JAK JE TO TAM MYŠLENÝ S TIM KUŽELEM CO VYMEZUJE VŮLY V LICHOBĚŽ. ZÁVITU TAK TO JDE.
NENI TO TAK TĚŽKÝ ALE HODNĚ PRACNÝ A UPOZORŃUJU A0 BYLA MALÁ JEŠTĚ SEM PŘIDÁVAL PAPÍR ABY SE MI TAM VEŠLI VŠECHNY ŘEZY A POHLEDY. MAM TO DĚLANÝ RUČNĚ TUŽKOU :lol: :lol:
muj meil je pepa.k56@seznam.cz NĚJAK SE MŮŽEM DOHODNOUT.
XOPOШO MAЛЧИЦИ. :!:

//Nepoužívej CAPSLOCK,ostatní si toho všimnou i tak!
//ALbi87

CzechCom

Re: KON I - poptávka - Montážní jednotka 11

Příspěvek

Ahoj vsem,chtěl jsem se zeptat,zda někdo nemate montážní jednotku č.11.Co jsem udelal v inventoru...model,dále výkresy nenorm. součástí,tak mam totalně zeškrtané,že je to všechno špatně. Pokud to máte a šlo by to nejak poslat na mail naskenované tak by to bylo fajn. Nejsem z Phy a bydlim hodně daleko,což je celkem problém.Dikes
email: healerka@centrum.cz

Zamčeno

Zpět na „Archiv“