Sociální Psychologie
- GReddy
- Veterán

Sociální Psychologie
Neni tu nekdo kdo mel tu cest psat test z psychologie? Nebo alespon mi v kostce rici co se bere zhruba na prednaskach? Bohuzel jsem to dopracoval az k testu a nechce se mi to davat na druhej zapis tak to nechci nechat uplny nahode.
Budu vam vdecny
Budu vam vdecny
-
Los(t)
- V.I.P.

Test bude prej primitivni co jsem slyšel bude to pouhe kroužkovaní
Jinak na prednáškách se nedelalo skoro nic jen vždy vypravel nejaké veci tedka v uterý vypravel o ruzných testech jaké dřív byli a tak.
Podle me ten test bude brnkačka myslím že se nemáš čeho bát budeš mít proste nejakej obrazec a v nem budou čary vodorovne a svisle .... potom tam bude vynechane místo a budeš mít 4 možnosti co tam muže být
Jinak na prednáškách se nedelalo skoro nic jen vždy vypravel nejaké veci tedka v uterý vypravel o ruzných testech jaké dřív byli a tak.
Podle me ten test bude brnkačka myslím že se nemáš čeho bát budeš mít proste nejakej obrazec a v nem budou čary vodorovne a svisle .... potom tam bude vynechane místo a budeš mít 4 možnosti co tam muže být
- GReddy
- Veterán

-
Los(t)
- V.I.P.

- GReddy
- Veterán

mno tak jednoduchy to teda nebylo
, z logiky uz vubec ne... psalo nas to asi 20 a dali to snad 3 nebo 4 lidi..bylo potreba snad 5 bodu pro uznani...
otazky abcd typu co je to sangvinik -> stabilni extrovert, k cemu se pouzival humanisticka psychologie->k vnitrnimu mysleni nebo neco takovyho a podobne..pochybuju ze se tyhle veci na prednaskach brali takze je to hodne o tom si to odvodit ze skutecneho zivota..
otazky abcd typu co je to sangvinik -> stabilni extrovert, k cemu se pouzival humanisticka psychologie->k vnitrnimu mysleni nebo neco takovyho a podobne..pochybuju ze se tyhle veci na prednaskach brali takze je to hodne o tom si to odvodit ze skutecneho zivota..
-
miri.h11
SOC
for Greedy:
Zdar moch bys tu napsal prosimte co tam bylo presne,dik:)
Zdar moch bys tu napsal prosimte co tam bylo presne,dik:)
- GReddy
- Veterán

co je to sangvinik
co se deje pokud zvysime motivaci pracovnikum
cim se zabiva humanisticka psychologie
komunikace muze byt jen lidska, nejen lidska, mezi dvouma PC a jeste neco...
stimulace je - na vyber vnitrni povzbuzeni, vnejsi, nebo oboje a nebo zadna odpoved
moc si toho uz nepamatuju, ty otazky byly hrozne nesrozumitelne napsany ze jsem vubec nevedel na co se me ptaji
co se deje pokud zvysime motivaci pracovnikum
cim se zabiva humanisticka psychologie
komunikace muze byt jen lidska, nejen lidska, mezi dvouma PC a jeste neco...
stimulace je - na vyber vnitrni povzbuzeni, vnejsi, nebo oboje a nebo zadna odpoved
moc si toho uz nepamatuju, ty otazky byly hrozne nesrozumitelne napsany ze jsem vubec nevedel na co se me ptaji
-
Los(t)
- V.I.P.

- GReddy
- Veterán

-
rehy
-
rehy