plotr???
-
Návštěvník
plotr???
ahoj, kde najdu na FS plotr??? dik za radu...pripadne, jestli si mam vzit i svoje papiry...
-
sniper
- V.I.P.

-
Save
- MRAK
- Sponzor

- Mr. X
- Sponzor

-
Save
No copycentrum není tedy nejlevnější řešení. Taková A2 už může přijít i na víc než stovku. Záleží na jakých narazíš, znám copycentra v poho ale spousta jich je vyloženě zlodějských. Důrzně! varuji před copycentrem na Karláku jako by směrem k Palačáku. Tam mě tůhle vyšlo 6 čb A4 na 55kč! A navíc jsou tam všichni dost nepříjemný. I na takovém felu se tisk pořádně prodraží.A4 tuším za 4,50kč. I přes ty frotnty se to mnohdy vyplatí. Navíc obsluha vcelku ochotná nevím kde si přišel že na to že tam nejsou dostatečně milí.MRAK píše:Hm akorát ted jsou tam často fronty a musí se čekat, vytiskni si to na flashku do PDFka a zajsdi si s tim do jakýhokoliv copycentra co máš za barákem, je to imho pohodlnější a lidi jsou tam o dost milejší než na FS
- MRAK
- Sponzor

Já chodim do copycentra za VSCHT ... na doporučení od lidí z VSCHT co si tam tisknou postery a největší spokojenost za pár korun.
Samozřejmě je logické nejdřív se kouknout kolik to stojí a pak až si to nechat vytisknout nebo jít jinam...ale nějak je mi jedno jestli si zaplatim o 5kč víc nebo ne (pokud to neni extrémní) pro mě je hlavní že zbytečně nečekám.
Samozřejmě je logické nejdřív se kouknout kolik to stojí a pak až si to nechat vytisknout nebo jít jinam...ale nějak je mi jedno jestli si zaplatim o 5kč víc nebo ne (pokud to neni extrémní) pro mě je hlavní že zbytečně nečekám.
- Mr. X
- Sponzor

Ono nekde si uctujou poplatek za to ze treba otviraj DWG, tak jestli to nahodou nebyl tvuj pripad. Je treba si precist jaky jsou za co poplatky navic...Save píše:No copycentrum není tedy nejlevnější řešení. Taková A2 už může přijít i na víc než stovku. Záleží na jakých narazíš, znám copycentra v poho ale spousta jich je vyloženě zlodějských. Důrzně! varuji před copycentrem na Karláku jako by směrem k Palačáku. Tam mě tůhle vyšlo 6 čb A4 na 55kč! A navíc jsou tam všichni dost nepříjemný. I na takovém felu se tisk pořádně prodraží.A4 tuším za 4,50kč. I přes ty frotnty se to mnohdy vyplatí. Navíc obsluha vcelku ochotná nevím kde si přišel že na to že tam nejsou dostatečně milí.MRAK píše:Hm akorát ted jsou tam často fronty a musí se čekat, vytiskni si to na flashku do PDFka a zajsdi si s tim do jakýhokoliv copycentra co máš za barákem, je to imho pohodlnější a lidi jsou tam o dost milejší než na FS
-
Save
Né neboj nejsem lama a dwg bych do copycentra nepřinesl. čistých 6 pdf stránek s referátem. Chtěl jsem jenom upozornit na tyhle zloděje z Karláku. Tam opravdu jen v těch nejnutnějších případech.Mr. X píše:
Ono nekde si uctujou poplatek za to ze treba otviraj DWG, tak jestli to nahodou nebyl tvuj pripad. Je treba si precist jaky jsou za co poplatky navic...
- MRAK
- Sponzor