plotr???

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Návštěvník

plotr???

Příspěvek

ahoj, kde najdu na FS plotr??? dik za radu...pripadne, jestli si mam vzit i svoje papiry...

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Ve ctvrtym patre na FS ,tam je pocitacová učebna a sedi tam chlap ktery tam tiskne z tech plotrů,papír si neber vem si jen prachy :D

Save

Příspěvek

Takovej dotaz bych čekal tak maximálně začátkem října :D

MRAK
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Hm akorát ted jsou tam často fronty a musí se čekat, vytiskni si to na flashku do PDFka a zajsdi si s tim do jakýhokoliv copycentra co máš za barákem, je to imho pohodlnější a lidi jsou tam o dost milejší než na FS :-D

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

v CopyGeneral je sleva na ISIC ... za 3xA3 sem platil asi 8,50,- :D

Save

Příspěvek

MRAK píše:Hm akorát ted jsou tam často fronty a musí se čekat, vytiskni si to na flashku do PDFka a zajsdi si s tim do jakýhokoliv copycentra co máš za barákem, je to imho pohodlnější a lidi jsou tam o dost milejší než na FS :-D
No copycentrum není tedy nejlevnější řešení. Taková A2 už může přijít i na víc než stovku. Záleží na jakých narazíš, znám copycentra v poho ale spousta jich je vyloženě zlodějských. Důrzně! varuji před copycentrem na Karláku jako by směrem k Palačáku. Tam mě tůhle vyšlo 6 čb A4 na 55kč! A navíc jsou tam všichni dost nepříjemný. I na takovém felu se tisk pořádně prodraží.A4 tuším za 4,50kč. I přes ty frotnty se to mnohdy vyplatí. Navíc obsluha vcelku ochotná nevím kde si přišel že na to že tam nejsou dostatečně milí.

MRAK
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Já chodim do copycentra za VSCHT ... na doporučení od lidí z VSCHT co si tam tisknou postery a největší spokojenost za pár korun.
Samozřejmě je logické nejdřív se kouknout kolik to stojí a pak až si to nechat vytisknout nebo jít jinam...ale nějak je mi jedno jestli si zaplatim o 5kč víc nebo ne (pokud to neni extrémní) pro mě je hlavní že zbytečně nečekám.

Návštěvník

Příspěvek

no potrebuju hlavne A1

Mr. X
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Save píše:
MRAK píše:Hm akorát ted jsou tam často fronty a musí se čekat, vytiskni si to na flashku do PDFka a zajsdi si s tim do jakýhokoliv copycentra co máš za barákem, je to imho pohodlnější a lidi jsou tam o dost milejší než na FS :-D
No copycentrum není tedy nejlevnější řešení. Taková A2 už může přijít i na víc než stovku. Záleží na jakých narazíš, znám copycentra v poho ale spousta jich je vyloženě zlodějských. Důrzně! varuji před copycentrem na Karláku jako by směrem k Palačáku. Tam mě tůhle vyšlo 6 čb A4 na 55kč! A navíc jsou tam všichni dost nepříjemný. I na takovém felu se tisk pořádně prodraží.A4 tuším za 4,50kč. I přes ty frotnty se to mnohdy vyplatí. Navíc obsluha vcelku ochotná nevím kde si přišel že na to že tam nejsou dostatečně milí.
Ono nekde si uctujou poplatek za to ze treba otviraj DWG, tak jestli to nahodou nebyl tvuj pripad. Je treba si precist jaky jsou za co poplatky navic...

Save

Příspěvek

Mr. X píše:
Ono nekde si uctujou poplatek za to ze treba otviraj DWG, tak jestli to nahodou nebyl tvuj pripad. Je treba si precist jaky jsou za co poplatky navic...
Né neboj nejsem lama a dwg bych do copycentra nepřinesl. čistých 6 pdf stránek s referátem. Chtěl jsem jenom upozornit na tyhle zloděje z Karláku. Tam opravdu jen v těch nejnutnějších případech.

Návštěvník

Příspěvek

byl sem nakonec pred vscht, jak je ta autoskola amos, tak dole ve sklepe je tisk velkoformatů...A1 me prisla na 40kc

MRAK
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

hehe tak to jsem tě tam potkal:)

Návštěvník

Příspěvek

no jak jsme odchazel tak tam nekdo sel, jinak tam nikdo nebyl..

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 00:08

Zamčeno

Zpět na „Archiv“