Zkouška z ME B 4.6.08

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
GReddy
Veterán
Veterán

Zkouška z ME B 4.6.08

Příspěvek

Chci se zeptat kdo byl u zkousky vcera z mechaniky, ma nekdo vyreseny ty bodove priklady co tam byly? Zajimalo by me jak se to pocitalo, bohuzel jsem na tom uplne vyhorel :(

martinn

Re: Zkouška z ME B 4.6.08

Příspěvek

Tak to bohuzel nejsi sam jedine co jsem mel dobre tak jsem mel jak tam byl ten kotouc na ty torzni tyci. Jinak vyvazovani ani prd stejne tak ten hmotnej bod. A jediny co si jeste pamatuju ten 3kloubak ze meli vyjit 3 stupne volnosti a 2 smycky. Jo a pak sme mel jeste dobre Eullerovy uhly to bylo jasny :o)

Bure
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Zdar, z ceho jste se na tu zkousku ucili? Jdu ted ve stredu a poradne nevim z ceho bych se to krome skript Mechanika B a poznamek ze cviceni mohl ucit. Kdybyste meli nejaky tip tak mi dejte prosim vedet :-)

Návštěvník

Příspěvek

Propocitej si priklady co jsou na webu ustavu (najdes je pod ZKOUSKOVE PRIKLADY - dole pod mechanikou B) a nemel bys mit problem.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

to je uplne k nicemu kdyz tam nejsou ani vysledky ani postup :(

hajda

Příspěvek

ahoj a nemáte někdo vyřešené ty příklady co jsou na netu jakou zkouškové příklady ? děkuji hajda.mtmt@seznam.cz

Martinn

Příspěvek

No pořád lepší než nic nemyslis? Jinak nic jineho nez je v techto zk. prikladech u zkousky nebude je pravda ze u nich nejsou vysledky ale myslim si, ze pokud napises na ustav mechaniky radi ti je poslou.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

nic jineho? tak s tim nesouhlasim, v prvnim terminu bylo kmitani typu ktere se ve ZK nevyskytuje...

martinn

Příspěvek

Pokud vim jediny co v predterminu bylo jineho tak kmitani se dvema stupni volnosti tod vse a co se tyce zkousky 4.6.08 byl jsem tam take a kmitanis cizim buzenim je 3 domací úkol z mechaniky II takze pokud nekdo delal poctive nemel problem.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

muj 3 referat byl uplne neco jineho nez bylo na prvnim radnem terminu ;)

jirik56
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

pro chytraky jako martinn bych zduraznil ze ne vsichni, jako jeho velicenstvo,meli v referatu toto buzeni, takze i presto ze jej poctive udelali je tenhle priklad u zkousky prekvapil kdyz jej se cvicim nedelali!!

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

kor jeste kdyz je uci nekdo jako pan Ing Zaskolny ktery mi v metru pred zkouskou rekl ze si mam prijit pro pisemku kterou jsem u nej zapomnel protoze me pry stejne vyhodi :lol:

martinn

Příspěvek

To je ale tvuj problem ze sis zrovna vybral ing. Zaskolneho. pred dvema lety sem s nim z mech1 nemel nejmensi problem. Hold kdo chce kam pomožme mu tam.

martinn

Příspěvek

to jirik56.

Kdyz uy me chcete mily pane oslovovat, tak aspon vyberete titul ktery doopravdy mam takze pro priste pane Sire :D :D :D

shamania

Příspěvek

Tak s tim testem jsem na tom podobně. Hmotný bod, vyvažování (i když jsem ho měl dobře - vylučovací metodou a vsazení na štastné číslo přítelkyně, tedy 4 = D :D ) jsem nevěděl. Ten poslední příklad - kmitání, jen můžu říct, že ten součinitel harmonického naladění vyšel 1,2, takže se moment setrvačnosti neměnil a byl stejný jako ten zadaný.

Jinak tři početní příklady:
1) Normální planetovka.. myslim, že ten kdo se koukne do skript na přiklady z planetovek nemůže mít problém
2) Dynamika.. tyč pohybující se v drážce na jedné straně a na straně druhé rotační vazba na pístu. Hodně lehké, ale je toho hodně, takže se nezdržovat. Jinak chtěli matice a, Vz, Vq, vqz, z, q, uvolnit, vektory středů hmotnosti, vektory smyčky.. prostě druhej referát.
3) Kmytání způsobené nevyváženým tělesem. Ve skriptech (na konci kapitoly o kmitání) je na to podobný příklad ( :!: ) a řekl bych že byl dost podobný jen trochu "upravený"

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

vy co se vam podarilo tuto zkousku dat jak jste se na ni ucily? stacily vam priklady ze cviceni (na ustavu) + referaty a procist skripta nebo jinak?

martinn

Příspěvek

Je taky fakt ze jsem chodil na seminar a ten mi hodne dal. Ale ve smes ano Cviceni prednasky a referaty.

shamania

Příspěvek

GReddy píše:vy co se vam podarilo tuto zkousku dat jak jste se na ni ucily? stacily vam priklady ze cviceni (na ustavu) + referaty a procist skripta nebo jinak?
kinematika + dynamika z referátů
kmitání z referátu, skript a cvíka
vyvažování neučil
převedovky ze skript

zkouška za dva (opravoval Radil :) )

Zamčeno

Zpět na „Archiv“