Jaké předměty jdou udělat na semináři ve 3. ročníku?
- GReddy
- Veterán

Jaké předměty jdou udělat na semináři ve 3. ročníku?
jen EOE a Mechanika Tekutin? Které z nich se vyplatí navštěvovat?
- Killer
- Sponzor

Re: Jaké předměty jdou udělat na semináři ve 3. ročníku?
jeste Vyssi mechanika a Vybrane state z pruznosti a pevnosti
EOE se da dat celkem v klidu, takze doporucuju. A MT taky, rozhodne je seminar lepsi nez prednasky
EOE se da dat celkem v klidu, takze doporucuju. A MT taky, rozhodne je seminar lepsi nez prednasky
It's good to be bad
-
Martinn
Tak tak naprostej souhlas. Navic na EOE nemusis chodit na seminar protože behem roku delas tzn "Integrační testy". Takze pokud jsi dobrej v elektrice nemusis na semik chodit
). Jen si ohlidat datumy techto testu:o)
- GReddy
- Veterán

takze se daji udelat 4 ZK na seminarich ale to by se asi spatne stihalo mit 4..premyslim ze si zapisu dva takze doporucujete EOE(bohuzel na elektrike jsem antitalent takze tam budu muset chodit) a MT? mechanika ani PP za to nestoji? CHtel bych vybrat ty nejdulezitejsi. Treba ted jsem trochu litoval ze jsem nemel seminar z PP protoze to nebylo tak tezke a hlavne pak alespon u vetsiny nebyla ustni pokud nebylo nerozhodne.
- Killer
- Sponzor

State z PP nejsou zas tak tezkej predmet, pokud si nemel problem dat PP I. tak v pohode das zkousku i z tohohle. Ma pisemnou i ustni cast.
Zkouska z VME probiha stejne jako z predchozich mechanik, pisemka 3priklady + 5teoret. otazek. na "ustnim" se pak da ukecat nejaka desetinka, ale nesazel bych na to. VME je urcite tezsi nez VSPB
Zkouska z VME probiha stejne jako z predchozich mechanik, pisemka 3priklady + 5teoret. otazek. na "ustnim" se pak da ukecat nejaka desetinka, ale nesazel bych na to. VME je urcite tezsi nez VSPB
It's good to be bad
- GReddy
- Veterán

Super diky, jen dotaz, co je prosim VSPB? Nikde jsem to ve vypisu predmetu nenasel 
edit: tak uz vidim, sem slepej....state z pruziny...
popravde sem se tesil ze bued od mechaniky klid ale cely to je zase kolem dokola... Budou z pruziny a vyzsi mechaniky opet referaty?
popravde sem se tesil ze bued od mechaniky klid ale cely to je zase kolem dokola... Budou z pruziny a vyzsi mechaniky opet referaty?
-
larry
Z VMe se delaji tusim 2 referaty, a z VSBP cca 2-3...GReddy píše:Super diky, jen dotaz, co je prosim VSPB? Nikde jsem to ve vypisu predmetu nenasel
A co se tyka seminaru, udelat VSBP na seminari je podle me narocnejsi nez na zkousce; VMe se vyplati udelat na seminari - strasak graficka metoda, ale to jeste poznas
- GReddy
- Veterán

neco jsem cetl ze se toho vsichni boji 
-
Maca
A jak vypadaji ty integracni testy? To jsou podobny pisemky jako na seminari? Ze se vzdycky pise z toho co se probere? Je to tezsi nez seminar? Co jsem koukal na ty ofoceny zkouskovy testy, tak to nevypada moc tezky. Vetsinu z toho jsme brali na stredni. Ale zdani nekdy kalme