Jaké předměty jdou udělat na semináři ve 3. ročníku?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
GReddy
Veterán
Veterán

Jaké předměty jdou udělat na semináři ve 3. ročníku?

Příspěvek

jen EOE a Mechanika Tekutin? Které z nich se vyplatí navštěvovat?

Killer
Sponzor
Sponzor

Re: Jaké předměty jdou udělat na semináři ve 3. ročníku?

Příspěvek

jeste Vyssi mechanika a Vybrane state z pruznosti a pevnosti

EOE se da dat celkem v klidu, takze doporucuju. A MT taky, rozhodne je seminar lepsi nez prednasky
It's good to be bad

Martinn

Příspěvek

Tak tak naprostej souhlas. Navic na EOE nemusis chodit na seminar protože behem roku delas tzn "Integrační testy". Takze pokud jsi dobrej v elektrice nemusis na semik chodit :o). Jen si ohlidat datumy techto testu:o)

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

takze se daji udelat 4 ZK na seminarich ale to by se asi spatne stihalo mit 4..premyslim ze si zapisu dva takze doporucujete EOE(bohuzel na elektrike jsem antitalent takze tam budu muset chodit) a MT? mechanika ani PP za to nestoji? CHtel bych vybrat ty nejdulezitejsi. Treba ted jsem trochu litoval ze jsem nemel seminar z PP protoze to nebylo tak tezke a hlavne pak alespon u vetsiny nebyla ustni pokud nebylo nerozhodne.

Killer
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

State z PP nejsou zas tak tezkej predmet, pokud si nemel problem dat PP I. tak v pohode das zkousku i z tohohle. Ma pisemnou i ustni cast.

Zkouska z VME probiha stejne jako z predchozich mechanik, pisemka 3priklady + 5teoret. otazek. na "ustnim" se pak da ukecat nejaka desetinka, ale nesazel bych na to. VME je urcite tezsi nez VSPB
It's good to be bad

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

Super diky, jen dotaz, co je prosim VSPB? Nikde jsem to ve vypisu predmetu nenasel :)

edit: tak uz vidim, sem slepej....state z pruziny...

popravde sem se tesil ze bued od mechaniky klid ale cely to je zase kolem dokola... Budou z pruziny a vyzsi mechaniky opet referaty?

larry

Příspěvek

GReddy píše:Super diky, jen dotaz, co je prosim VSPB? Nikde jsem to ve vypisu predmetu nenasel :)

edit: tak uz vidim, sem slepej....state z pruziny...

popravde sem se tesil ze bued od mechaniky klid ale cely to je zase kolem dokola... Budou z pruziny a vyzsi mechaniky opet referaty?
Z VMe se delaji tusim 2 referaty, a z VSBP cca 2-3...

A co se tyka seminaru, udelat VSBP na seminari je podle me narocnejsi nez na zkousce; VMe se vyplati udelat na seminari - strasak graficka metoda, ale to jeste poznas :D

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

neco jsem cetl ze se toho vsichni boji :)

Maca

Příspěvek

A jak vypadaji ty integracni testy? To jsou podobny pisemky jako na seminari? Ze se vzdycky pise z toho co se probere? Je to tezsi nez seminar? Co jsem koukal na ty ofoceny zkouskovy testy, tak to nevypada moc tezky. Vetsinu z toho jsme brali na stredni. Ale zdani nekdy kalme :lol:

Zamčeno

Zpět na „Archiv“