Pocitacove ucebny a tisk o prazdninach
- ddroyd
- Sponzor

Pocitacove ucebny a tisk o prazdninach
Zdarek, netusite jestli budou pristi tyden otevreny ucebny s pocitacema a jestli tam bude manik u tisku?
- MRAK
- Sponzor

Re: Pocitacove ucebny a tisk o prazdninach
Už se to tu řešilo, tisknout se dá taky v téměř libovolném copycentru ... stačí přinést flashku s PDFkem ... ale nejdřív se koukni na ceník a případně a případně jdi jinam
- ddroyd
- Sponzor

to ja vim, ze se da v libovolnem copycentru, ale cena je kolem kila za A2 u nas to stoji kolem 15kc. Takze jeste jednou moje otazka? bude tam nekdo v pondeli u tiskaren a plotru v dejvicich?
-
MRAK_
cože? vůbec, v copy centru za VSCHT jsem tisknul jednu A2 a dvě A3 asi za 34kč
MRAK
MRAK
-
kokosy
- V.I.P.

Jsou tam,ale jen od 9 do 15 hod. +-něcoddroyd píše:Zdarek, netusite jestli budou pristi tyden otevreny ucebny s pocitacema a jestli tam bude manik u tisku?
- ddroyd
- Sponzor

a kde za VSCHT?MRAK_ píše:cože? vůbec, v copy centru za VSCHT jsem tisknul jednu A2 a dvě A3 asi za 34kč
MRAK
- MRAK
- Sponzor

Zikova 19 .. myslim to číslo ber tak plus mínus 3
jsou na to poutače ..
velkoformátový tisk najdeš v suterénu, vchod jakoby do "autoškoly" a vzadu jsou shcody dolu ... nebo se zeptej přímo v tom copycentru (je to hned vedle) a oni tě navedou
velkoformátový tisk najdeš v suterénu, vchod jakoby do "autoškoly" a vzadu jsou shcody dolu ... nebo se zeptej přímo v tom copycentru (je to hned vedle) a oni tě navedou