fyzika 1
- lubikzr
- V.I.P.

Re: fyzika 1
Myslím,že když koukneš do sekce Fyzika I v prvním ročníku, tak tam něco určitě najdeš 
-
Slamik
- V.I.P.

Na ustni se moc neda naucit. zalezi na tom, koho chytnes. jinak se vetsinou ptaji na elektriku a ta je hodne ve skriptech fyzika 2. 
-
:-)
To jediný co mi nikdy nešlo, od toho je FEL, ne?:D 
-
kokosy
- V.I.P.

Koukam zatim samy srandicky,ono vas to prejde,eletrina je ve 3.rocniky trochu do vic do podrobna nez ve fyzice 1.Tak doporucuji se ji naucit a zabije te 2 mouchy jednou ranou.
-
sniper
- V.I.P.

Ahoj chci se zeptat, co se vyskytuje u ustní konkrétně z elektřiny a magnetizmu,protože je toho tu hrozne moc a vubec to nechapu,tak kdyby sem někdo napsal par veci na co se konkrétně ptaj.Děkuji
-
kokosy
- V.I.P.

Hehe
Asi takhle můžou se tě zeptat na cokoliv.Jeden můj kamarád to uměl snad všechny ty definice. A chytil p.Veselou tak mu řekla ať něco odvodí...to neuměl za 4.Příště šel k jiný učitelce a dostal za 1.Asi takový je systém na ČVUT.Zaleží koho chytneš.Ja jsem měl velký štestí ,že jsem nic z elektřiny nedostal.
-
kelibor
No myslim, že fyzikou I se dá zabít víc much jednou ranou. Jsou tam věci, které se pak hodí i v mechanice, pružnosti pevnosti, elektrice. Ale ten magnetismus se mi taky učit vážně nechce 
-
tomiq
jen se chci zeptat jestli v te pisemne casti jsou jen priklady nebo i nejake teoreticke otazky???
-
Slamik
- V.I.P.

3-4 priklady a zbytek teoreticke...vse mas v sekci první rocnik