Coo to jee?
-
kelibor
Coo to jee?
Dneska jsem jen tak náhodou koukal do KOSu a koukam, že je tam vypsaná zkouška z matematiky. A někdo tu psal, že to tak má být, že to neni omyl. Odkud to mam proBoha tyhle věci vědět? To přece nikdy nebejvalo. Nebyl jsem u zkoušky z matiky a mam ještě celý 3 termíny, mohl jsem se to za celé září naučit, kdybych to věděl. Budou se ještě nějaké vypisovat nevíte?
-
kelibor
Re: Coo to jee?
Tak ono je to napsané na stránkách ústavu, ale Bohužel je to termín jen jeden jediný. To mi nenapadlo, tohle sledovat. Holt příště no.
-
arw
- Veterán

jj je to tak..a je to na 99% poslendí termín, říkali to při zkoušce z matiky...aspoň teda 28.8., že bude ještě jeden termín po zkouškovým, ale že nevěděj ještě kdy...
, já tam valím taky, ale učit se začínám až teď a doufám, že to dám
, když na to sedneš přes noc, tak třeba něco vypotíš na tu trojku
....bodl by i termín z fyziky, ale nějak to vypadá, že nebude..a borci tu taky psali, že bude a nic 
-
kelibor
No já vim, že se za den dá zvládnout lecos, ale matiku jsem neviděl od května, musel bych si zase zopakovat integrály. No bylo by to fajn, kdyby se tyhle předměty daly dodělávat i během podzimu, samozřejmě pro ty co postoupili.
-
kelibor
No jako fyzika bez komentáře. Na ústavu jsou informace z ak. roku 2006/07, to je platný...
-
arw
- Veterán

na troječku za jednu noc se to fakt našprtit dá...natož za ceelej den..j já sem na tom zas podobně z fyzikou...mám pořád 3 termíny, ale na zk to vypadá až příští rok
...lidská blbost a lenost je prostě věčnááááááá
(aspoň v mým případě
)