inventor na intelackych kartach
-
Cassal
- Veterán

inventor na intelackych kartach
Ma prosim niekto skusenosti s Inventorom na intelackych kartach? Na desktope mi ide v pohode ale planujem si kupit maly notas namiesto pisacieho stroja a tak by som rad vedel ci to niekto neskusal na intelackej integrovanej karte. Predpokladam ze to nebude nijake terno... ale budem vdacny za vase pripadne dojmy... 
-
:-)
Re: inventor na intelackych kartach
já mám intel 965, ale zase Intel core duo 2 a 3GB RAM a Visty a v poho:-)
- ..::TV::..
- Veterán

dost zalezi na RAM, i kdyz jestli mohu doporucit, tak radsi neintegrovanou kartu...jinak lze samozrejme snizit detaily a vykreslovani v inventoru... 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
- mdd
Používám inventor 11 (celý balík s AutoCADem 2007) a nemám se sdílenou grafikou od Intelu na notebooku problém. NTB je starý 3 roky a grafika je "Intel Mobile 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family" Ramku jsem teda rozšiřoval. K 512 MB jsem přikoupil 1GB modul.
Myslím, že jde spíš o verzi, co chceš provozovat. Před výše zmíněnou jsem používal Inventor 6 tusim s AutoCADem 2002 a tam jsem měl sakra problémy. Ta verze podle mě ještě nebyla připravená na sdílené grafiky. Musel jsem kvůli ní vypínat DirectX urychlování a pak zase zapínat kvůli programům, co DirectX potřebují.
Prostě ruka v ohni za to, že od verze 11 bys neměl mít problém.
Myslím, že jde spíš o verzi, co chceš provozovat. Před výše zmíněnou jsem používal Inventor 6 tusim s AutoCADem 2002 a tam jsem měl sakra problémy. Ta verze podle mě ještě nebyla připravená na sdílené grafiky. Musel jsem kvůli ní vypínat DirectX urychlování a pak zase zapínat kvůli programům, co DirectX potřebují.
Prostě ruka v ohni za to, že od verze 11 bys neměl mít problém.
-
Oyer
podle me nema grafika moc vliv, myslim ze vecinu prace odvede procesor, ale je to jen muj nazor.
- ..::TV::..
- Veterán

jeste u pocetnejsich sestav je treba vyssi RAMka... 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.