Organizace fóra
-
chaap
Organizace fóra
Chtěl bych se zeptat, proč není možné psát dotazy ohledně oboru (přesněji studijních materiálů) do oborové sekce. Mám takové téma založit v hlavní diskuzi, ale přitom nemám vytvářet témata, která už tu jsou. To by znamenalo ale projít celou diskuzi, to dřív napíšu vlastní skripta, než seženu to, co potřebuji. Tak by mě zajímalo, jestli není možné, aby se věci tykající se přímo oboru nemohli dávat na stránky daného oboru, když je tam psáno, že jsou tam věci ke zkouškám apod. Mne teda materiály a přednášky přijdou jako věci ke zkouškám.
- GReddy
- Veterán

Re: Organizace fóra
jde o to aby se v daném tématu nehormadily dotazy a podobné příspěvky s nulovou hodnotou, takže dotazy se řeší zde s tím že když někdo přidá nějaký materiál tak se přeloží do ročníkové sekce
co se týče dotazů tak nejlepší je když člověk použije slovo hledat a pokud nic takového nenajde tak ať založí nové nebo případně obnoví staré vlákno....
to že neseženeš to co potřebuješ je už záležitost jiná a to že málokdo je ochoten druhému pomoct a něco jsem na dotaz vložit či odpovědět...
říkal jsem si že na vš budou lidé úplně jiní a všechno bude lepší ale občas si příjdu jak v první třídě na základní škole, nevím jestli je to dobou nebo ne ale vyjma pár opravdu normálních lidí je to na čvut ze 70% samý namyšlený hňup, kterýho doma učili jeho rodiče volící komunisty aby si hrabal jen a jen pro sebe
co se týče dotazů tak nejlepší je když člověk použije slovo hledat a pokud nic takového nenajde tak ať založí nové nebo případně obnoví staré vlákno....
to že neseženeš to co potřebuješ je už záležitost jiná a to že málokdo je ochoten druhému pomoct a něco jsem na dotaz vložit či odpovědět...
říkal jsem si že na vš budou lidé úplně jiní a všechno bude lepší ale občas si příjdu jak v první třídě na základní škole, nevím jestli je to dobou nebo ne ale vyjma pár opravdu normálních lidí je to na čvut ze 70% samý namyšlený hňup, kterýho doma učili jeho rodiče volící komunisty aby si hrabal jen a jen pro sebe
-
chaap
Re: Organizace fóra
no,aspoň děkuji za odpověď...jen jsem si to chtěl trochu objasnit a to jaké to je na ČVUT bych nechtěl komentovat,protože jsem jen kombinovaný,tak ani nevím,jak to přesně chodí,ale fakt je ten,že prostředí není ani tak o škole,ale o lidech a ti jsou všude stejní..na lidi,co hrabou na sebe, narazíš všude a hlavně i v praxi...