CMS-u Cespira dneska 7.10
-
strojar na druhou
CMS-u Cespira dneska 7.10
Zdravim. Prosim Vas, muzu pozadat, kdo jste byl dneska na cviceni u Cespira co se delalo? resp. Jestli zadal uz nejakou ulohu? Dekuji
-
Mirdak
- V.I.P.

Re: CMS-u Cespira dneska 7.10
zadal ulohu c. 1 ze skript.. podle navodu skript se to da v pohode udelat....bohuzel to nemam jak nascan. nebo poslat. chce to pristi tyden odevzdat
-
xxx221
A co treba fotoaparat v telefonu? Ten by se nedal pouzit? ... Kdyz tak popripade mi prosim napis stranku ve skriptech kde je napsano to zadani ... Dik
-
Mirdak
- V.I.P.

vem skripta a listuj,max. do 20 te stranky na to zadani "Uloha c.1" musis kapnout,muzu ti to nafotit max o vikendu
-
strojar na druhou
Budes moc hodny. A o vikendu mi to staci bohate
...
...
Vrele dekuji. Uploadni ty fotky treba na
thx man
...
Vrele dekuji. Uploadni ty fotky treba na
Kód: Vybrat vše
www.rapidshare.com-
Mirdak
- V.I.P.

hele jestli chces to co nam psal cespiro tak mi tu nech na sebe nejakej kontakt,icq nebo tak..ja to sdilet na rapid nebo tak enuvim,ti to nafotim a poslu
-
strojar na druhou
Ahoj ... Tak mi to posli na grenade8977@seznam.cz Diky moc 
A jinak na rapidu je to snadne. Napises http://www.rapidshare.com ... tam je hned upload ... das upload a vygeberuje ti to link, pod kterym je ten soubor ulozen a ten staci napsat tady
...
Ale na mail to klidne posli diky
A jinak na rapidu je to snadne. Napises http://www.rapidshare.com ... tam je hned upload ... das upload a vygeberuje ti to link, pod kterym je ten soubor ulozen a ten staci napsat tady
Ale na mail to klidne posli diky
-
Mirdak
- V.I.P.

cus,tak tedka na to koukam a zjistuju ze Cespiro nam napsal skoro to same co je ve skriptech "Priklady CMS",nebo jak se to jmenuje,takze se jukni tam je to asi od strany 18,mam za to.nemam je tedka u sebe..je to lautr to samy a podle toho to podle me udela kazdej ten refec,tak na to cihni