SK1- Šroubová spojení - výkres

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
FreeriderCZ

SK1- Šroubová spojení - výkres

Příspěvek

Zdravim, mohli byste mi prosím poradit, co všechno mám mít ke šroubovým spojením? Dostal jsem zadány 4 skicy podle obrázků, ty mám hotovy, dále mám udělat ještě jednu skicu vlastní to ještě chápu, ale pak mám udělat výkres z nějaké té skicy = sestava + kusovník a tady je zádrhel že absolutně netušim, jak by to mělo vypadat a na jaký papír narýsovat (jakej rámeček, razítko a tak). Nemáte tedy někdo nějakej vzor, který byste byli ochotni mi poskytnout, abych věděl jak to má vypadat? Díky moc.

w.e.n.aaa
V.I.P.
V.I.P.

Re: SK1- Šroubová spojení - výkres

Příspěvek

Nejjednodušší způsob: Zajdi do kopie,rekni ze chces předtisk rámečku na výkresy A4,A3 podle velikosti tvého šroubového spoje,měřítka...pak si sezen skripta technického kreslení od Pospíchala,tam je o sestavách neco napsanýho a určitě to pochopíš.Jedná se vlastně o výkres smontovaného celku,kde ke každému členu dáš odkazovou čáru s číslem (číslo pozice, todle číslování neni jak se ti zamane,je to popsany v tech skriptech co se čisluje nejdrive!!!). Nad razítkem následuje tabulka,ve které jsou napsany veškeré součásti,jejich norma,číslo vykresu a materiál...taky je v tech skriptech nakreslená...jestli chces aspon pro představu nejakou sestavu,tak se koukni na nějaký ventil,kterých tady je mraky..W.
Škola je ústav pro lidi, kteří nevědí, co s volným časem...i mě tam zavírají, přestože vím, co s časem.

FreeriderCZ

Příspěvek

Dík, skripta mám, šlo mi hlavně o to jestli skicu mám dělat jako všechny ty ostatní takže jen určitý šroubový spoj a sestavu jako celek.

w.e.n.aaa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Neni zač,prostě narysuj vykres,kde je vidět každá součástka a opozicuj to..
Škola je ústav pro lidi, kteří nevědí, co s volným časem...i mě tam zavírají, přestože vím, co s časem.

unstable_
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Mohl bys sem hodit nejake ty sroubove spojeni, diky

Svetlana83

Příspěvek

Ahoj. prosim, kdo ma Šroubová spojení A14-a, Z6,J14, B14????????????????

Zamčeno

Zpět na „Archiv“