Mechanika I referát 6.1.24

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Michalm3

Mechanika I referát 6.1.24

Příspěvek

Nemá někdo referát z mechaniky 1 číslo 6.1.24 kyžtak dejte vzkaz na email
michalm3 @seznam.cz Dík

arw
Veterán
Veterán

Re: Mechanika I referát 6.1.24

Příspěvek

ahoj, nedělal někdo tenhle referát? 6.1/24?? Sedím nad tím už pár dnů a pořád s tím ne a ne hnout :cry: ..ostatní dva mám hotový, jen tenhle mi chybí a rád bych zápich :( ..nenašel by se prosím někdo, kdo by aspoň trochu poradil, nevím vůbec jak to uvolnit :/

zadání:
http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/e32fbc19/m1.gif

obrázek:
http://imgup.irrlicht3d.cz/soubor/71401d1b/m2.gif

předem díky za jakoukoliv pomoc..

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Tenhle referat jsem nemela.. Ale mela jsem taky problem s jednim ref ze tri.. taky jsem nad tim stravila nejaky cas a dneska na konzultaci mi bylo receno ze to resim spravne a ze nevi kde je chyba.. Takze uznano.. Takze doporucuju zajit na konzultaci, ti urco poradi... Koho mas na mechaniku?
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

arw
Veterán
Veterán

Příspěvek

jenže já stejně ani pořádně nvm jak začít..už sem vyzkoušel tolik možností, že nvm, která by mohla bejt správná :D :D ..jinak mám Štefana..zítra má konzultačky tady A III.patro, Centrum499A , akorát nvm moc kudy se tam mám dostat...myslíš, že by mi poradil nějak..jestli to má vůbec cenu tam přijít a říct, vůbec nvm, co s tím :D

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Stefana neznam.. Hele prinejhorsim te vyhodi, coz podle me neudela, a kdyz ti neporadi on, tak skoc za nekym jinym.. Stejne ti asi nic jinyho nezbyva, pze lidi ti to sem jentak nehodej.. Me treba ten nas poradil, vysvetlil a bez nejakyho popotahovani mi to uznal i bez ciselnejch vysledku a jeste mi dal zapich :D . Fakt lepsi za nekym dojit nez doufat, ze to sem nekdo posle.
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

Zamčeno

Zpět na „Archiv“