Zdar, potreboval bych poradit, koho na KON3,ale nikoho z nich neznam.Jsou to nejaky novy jmena: Moravec J. ,Dostál M. ,Hatschbach P, Maščuch J., Kugl O. ,Marek L. P.
Diky
Cvicici na KON3
-
Tomys
- Prekel
- Sponzor

Re: Cvicici na KON3
Zvlastni - Dostal, Moravec a Skocilas jsou z Ustavu proc. a zprac. techniky (zajistoval chemii v 1. sem.), mozna doslo k nejaky chybe.
- Killer
- Sponzor

Hatschbach P - je z ustavu automobilu, obor spal. motory. na projekt jsem ho nemel, ale podle ostatnich je naprosto v pohode
It's good to be bad
- GReddy
- Veterán

take mi to prijde divne, tyhle jmena ctu za tri roky poprve az na spoluvedouciho DMT Hatschbacha
ja mel Uhlire a dooprucuji
ja mel Uhlire a dooprucuji
- krpa
Jednoznacne JALOVOU!!! Kdyz tam teda bude na vyber..

-
robert
- V.I.P.

jednoznačně Moravce, měl jsem ho na ventil.. minulej rok a maximální pohoda...látku vysvětlil, moderní přístup...žádný zbytečnosti...je to super učitel...
- ..::TV::..
- Veterán

neznate nekdo toho Marek L. ??? uz ho mam v rozvrhu,ale ze bych to treba prehodnotil... 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
mnemo
- V.I.P.

Taky doporučuju Jalovou